:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Prvo, izvinite zbog psovki, ali bez njih to nije to.
Posmrtni ciganski govor
Tuzni zbore dragi Miko, kao sto vidis evo se tvoji cigani sastadesmo pred tvoju rupu, da te ispratimo sa ovaj svet. Ne secas se Miko bre, kada si bio ziv, bio si bre sila, bio si bre otoritet na nas cigani. Bio si bre kmet opstine i naj-laf. Ne secas se Miko bre kada se dohvatimo ja sos Peru, Pera sos Jovu, a Jova sos Gile, ti dodjes bre Miko i rasteras sve u BiiiiP materinu. Ti si Miko jedini bio laf, jer si ti jedini smeo da prdnes pred Lale pandur bez stra'. Ne secas se Miko bre kada si bio primat na nasu cigansku kapelu. Svirao si Miko bre kao Poganini u usta te BiiiiP! Druze Miko ti si bio veliki vrtoguz na violinu. E tuzni zbore, sto je svirao Mika, da mu BiiiiP mrtvu majku cigansku, a kad sa svoje cemane uvati visoko CE, pa kad zasvira "Kosku" pa "Madam BiiiiP te fraj", a publika skici u sav glas, i nas, ima da nas nema.
Lele, ti kurafti bila sudbina bre Miko, kad te vidim na tu mrtvu dasku sas pruzeni papci i zatvoreni kapci, kako lezis mlad i krut, ko moj BiiiiP, dodje mi bre Miko da idem u BiiiiP materinu. Dosta bre Miko, u guza te BiiiiP, od silne zalbe ce mi srce napukne, tresnem ti ga tetki u carapu, kad si umreo tako mlad i zelen - ko finansijska bluza. Ti si bre Miko otiso na onaj svet, a evo ti moj BiiiiP sto ces se vratis na ovaj. Laka ti bre bila nasa ciganska zemlja. Zdravo da si bre Miko, ziveo!
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
simpaticno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahaahahhaaaa loooodoilo,ko li samo smislja ovo...?
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
uzas zivi
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
ahahahahaha strashno
|
|
|
mrbakero Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Dec 2004 Poruke: 330 Mesto: Beograd
|
|
romale romali
|
_________________ Love Don T Let Me Go !!!! |
|
|
|
|
80Moma Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac
|
|
Katastrofa bre samo da li je istina?/
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
80Moma je napisao/la sledeće: | Katastrofa bre samo da li je istina?/ |
Mislis, da li je tekst istinit???
Daj, Momo, molim te!!! lol
|
|
|
danko_1983 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 161
|
|
Ma ne verujem cuo sam i gore
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
krizaaaaaaaaaaaaaaaa
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
NK CELIK Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 182 Mesto: Zenica
|
|
cigani bre znaaaas
|
_________________ Stanica puna, crveno-crna, Čelik se sprema na daleki put, pjesme se ore i baklje gore strusicemo stadion.! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|