:: |
Autor |
Poruka |
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
ROMEO I JULIJA
Romeo i Julija su žabari iz Verone i oni se smuvaju. Međutim, matorci su im veoma za****** i uopšte se ne gotive jer rade isti biznis ali su u različitim ekipama (kao Verona i Kjevo). Zent im je da ih ne provale i da im ne ukinu kintu, pa se viđaju tajno. I tako na 50 strana oni kao nešto kriju i ken**** jedno drugom kako se vole, a ne kar*** se. Na kraju, jednom prilikom upadnu u loš trip i roknu se.
ZLOČIN I KAZNA
Neki student je stalno bez filera jer mora da plaća stan, pošto je ispuš** za mesto u studenjaku. Jednom prilikom je bio u bedaku, pa je uleteo kod neke babe, pune k'o brod na gajbu i overio je. Posle je uleteo u frku sa samim sobom, jer se plašio da će murija da ga provali. u stvari on i nije bio neki krimos vec pič******, pa se na kraju sam prijavio muriji.
ILIJADA
Ta Ilijada traje k'o gladna godina. Vođa jedne ekipe mazne ribu od vođe druge ekipe. Onda ovaj prvi, da ne ispadne jajara, skupi ortake i opkoli ih k'o Babo Sarajevo. Ali ovi prvi ga ispu**, onako žestoko, jer su ovi drugi bili do jaja spremni. Onda jedan tip smisli kul foru da zaj*** ove druge. Šatro, kao boli ih ***** za ribu, važan im je biznis koji može da se sje** zbog nastale frke. da pokažu da su iskulirali, oni odu i ostave šleper cigara drugoj ekipi u kome su sakrili deo ekipe. Ovi prvi su mislili da su ih sje**** i počeli da slave. Kad su se ponapijali i udrogirali, ovi drugi su izleteli iz šlepera i je**** im kevu k'o u Mortal Combatu.
RAT I MIR
Pre 200 godina Francuzi krenu na Ruje i dođu do Moskve (kao u Pancer Generalu). Onda je došla zima i Francuzi se posmrzavaju k'o pič** i onda se napasu muda Rujama k'o zec kelerabe. Knjiga ima soma strana, tu ima i neke ribe, žurke, žvaću nešto, nje*** sve vreme.
PROCES
Tipa u'vate drotovi bez razloga i dr**** ga kroz celu knjigu i na kraju ga sj*** do koske.
Editovao GiGimix, ne psuj!
|
|
|
Ivcha018 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Jan 2005 Poruke: 86 Mesto: Nis
|
|
Cool...
Imas li nesto za nas s' Juga (nisam s golfa vec s juga ), Nish, Leskovac....
|
_________________ Coool... |
|
|
|
|
Sami-sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2006 Poruke: 152
|
|
meni je ovo bas cool hahaha super
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Hehehe
Ovo je zapravo "objasnjenje" kako Zemunci prepricavaju lektire Ali bez obzira, dobro je
|
_________________ Master |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Bas je dobro majke mi...
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Djordje-83 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 13 Mesto: Belgrade
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | Hehehe
Ovo je zapravo "objasnjenje" kako Zemunci prepricavaju lektire Ali bez obzira, dobro je |
Mi iz drugih delova nismo kao ovi iz Munze
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|