:: |
Najbolji na Dori je ?? |
Kraljevi ulice |
|
20% |
[ 2 ] |
Jelena Rozga |
|
30% |
[ 3 ] |
Luka Nižetić |
|
0% |
[ 0 ] |
Marko Tolja |
|
20% |
[ 2 ] |
Dado Topić i Dragonfly |
|
30% |
[ 3 ] |
Tina Vukov |
|
0% |
[ 0 ] |
Feminnem |
|
0% |
[ 0 ] |
Trio fantastiko |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 10 |
|
Autor |
Poruka |
maser-djuky Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 98
|
|
Molim vas da komentirate ovogodišnju Doru,ko su vam bili favoriti i šta mislite o pobjedničkoj pjesmi
Meni osobno su bili najbolji Kraljevi ulice i Jelena Rozga!!
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Pa ova pobednicka pesma i nije tako losa mada mi ne deluje kao da bi pobedila u Finskoj.
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Jelena Rozga je bila odlicna ali i Dado je bio super!
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Marko Tolja mi je bio najugodnije iznenađenje - u svakom pogledu. Možda nije za Eurosong, ali kako se kaže 'bit će nešto od njega', a uz to je tako sladak..... khm, khm, tako mi kažu. 8)
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
tarik65 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 1
|
|
Dolazim iz BiH tako da mogu objektivno napisati šta mislim najbolji na Dori su bili Kraljevi ulice i pava je šteta što već drugi put za redom ne idu dobar je bio i Livi Morisoni a ostalo gluho bilo i ćoravo prava je kriza autora u Hrvatskoj za par dana je beovizija pa ćemo vidjeti šta će oni ponuditi a usput ova naša pjesma (mislim BiH) totalno dobro zamišljena i katastrofalno loše urađena bolje bi je djeca u vrtiću uradila al to je za neku drugu temu ovako....
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Meni je bas bezveze taj festival, ne obracam toliko paznju na njega a i pevaci mi nisu nesto...
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
francuskinja je napisao/la sledeće: | Meni je bas bezveze taj festival, ne obracam toliko paznju na njega a i pevaci mi nisu nesto... |
Slazem se, bezvezan festival! A nikad i nije bio nesto. Ne vjerujem da bi ijedna od ponudjenih pjesama napravila ikakav uspjeh...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Marko Tolja is hotttttt ..Ma niti jedna pisma nije bila nešto- potpuno sr**je- nevjerojatno, ali 2-3 godine prije samo navijan za Srbiju, prvo Joksimovic pa No Name ....Sumnjam da cemo se mi uspit izborit i za prednatjecanje a o pobjedi mozemo slatko sanjat..pobjednička pjesma je OČAJNA..sram me sta smo izabrali..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Dado Topic je jedini koji je nesto valjao i to ne svaki deo pjesme..
|
|
|
|
|
|
vqww Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2006 Poruke: 91
|
|
Pa ono,oni nikada nemaju neke pesme
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Prvi put sam gledala i utisak je-nista posebno. Najbolji je Dado T.
|
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Dora je nazalost jako iskomercijalizirana postala...trebao je ici Luka sa jednom starijom skladbom,zove se "Prava Ljubav".
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
|