:: |
Autor |
Poruka |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Da li ste se ikad pitali zasto privlacimo osobe koje nam, na bilo koji nacin, ne odgovaraju. I zasto gotovo uvek se zaljubimo u osobu koja nam ne uzvraca istom merom.
|
|
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
e tako je to uvek,kome se ti svidjas-ti ga neces
a ko se tebi svidja-on te nece
nikad dva dobra!!!!!
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
uh..veruj ponekad se osecam kao magnet za pogresne ljude..ali dzabe..jednostavno tako je....a mozda ti ljudi i nisu tako suprotni..ko zna???
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
qwisko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jun 2004 Poruke: 35 Mesto: Pancevo
|
|
... sudbina je tako htela ...
|
|
|
|
|
|
smrt Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Sep 2004 Poruke: 15 Mesto: zrenjanin ,.berlin
|
|
ha ha dobro pitanje ali ja imam i bolji odgovor
onaj kome si ti u pocetku interesantan on tebi nije ali kasnije se to promeni pa on tebi interesantan ali ti njemu vise nisi tako da nikad nemozes da izaberes da kazes e ovog ili ovu cu da volim to nemoze tako jer to nam nije u prirodi moze dase desi i da zavolis onog koga uopste nebi smela ili smeo da volis nazalost toi se desava mnogo vise puta neg sto ljudi priznajju ali sve u svemu to bi bilo to
|
_________________ nista nije gotovo dok nije gotovo!!!!! |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Zato sto je ljudima trava u tudjem dvoristu uvek zelenija!
Ne mislim da privlacimo pogresne osobe, vec samo ljude kojima iz nekog, samo nama poznatog razloga, ne zelimo da pruzimo sansu.
|
|
|
|
|
|
ipetrov Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 38
|
|
Najgore je kada to shvatis prekasno... Mene je devojka posle godinu dana pitala sta mi se najvise svidja kod nje i ja sam-ostao bez teksta... tek tada sam shvatio da mi se nista, ama bas nista ne svidja kod nje! Ona je potpuna suprotnost od onoga sto se meni svidja. A volim je... i to mnogo... A ne znam zasto...
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Suprotnosti se izgleda privlace...
|
|
|
|
|
|
ipetrov Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 38
|
|
Ma ne radi se tu o suprotnosti. Ne verujem da se ikome desilo da se zaljubi u nekoga ko je totalno drugaciji. Ako malo bolje razmislis, svi, za koje mislis da su ti bili pogresni, imaju dosta osobina koje imas i ti. Tako je bar kod mene. Dakle, veci je problem u slicnosti nego u suprotnosti. A pogresni su, izgleda oni koji su nam previse slicni. Npr. ako su oboje tvrdoglavi, bice svadje; ako su oboje stidljivi, seks je ocajan ili ga nema uopste; ako su oboje ljubomorni, opet ce biti svadje, i td.
|
|
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Sta ce te uraditi kada osoba koja vam se tako reci ne dopada, stavi do znanja da joj se svidjate?
:155:
|
|
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Aaaaaaaaa.........dobro pitanje.
Ne znam...objasnicju joj da vecj postoji neko za kim crkavam
a ako navali...ohladicju je...
Bezborazna sam ja
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
|
esc Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
To ti je najbolje. Zabranjeno voce. Oces ono sto nemas. To je jedna od 10 zapovesti. To je svima nama u genima.
|
|
|
|