:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Dobro nam dosli dragi gostiiiiii i novi clanovi.
Ovo je mesto gde se svi rado okupljamo, druzimo i uzivamo. Gde su se rodila mnoga prijateljstva i ljubavi. Gde su dobro dosli svi ljudi dobre volje, zato se opustite kao kod kuce. Za svakog od Vas sigurno postoji kutak koji ce ovde pronaci, zato uzivajte!
U podforumu Trac partija, imate ugostiteljsku ponudu naseg sajta, za virtualne kafice i casice razgovora.
Sad slobodno udjite, poklone ne morate donositi, a ne morate se ni izuvati, samo obrisite noge.
Ugodno surfovanje našim sajtom želi Vam cela uprava našeg sajta!!!
|
|
|
|
Mašna tašna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Mar 2009 Poruke: 45 Mesto: Kotor
|
|
Evo me,stigla sam [B]
|
|
|
|
|
|
hanna kustera Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2009 Poruke: 1
|
|
Jel ko zna Miroslava Milojkovića, rođenog 27.04.1952. u Srbiji. Zadnja poznata adresa je: Selo Dvorica, 35205 Jovac, Svetozarevo, Srbija.
Navodno je oko '86. godine otišao u Srbiju i nije se mogao vratiti. Od tada nije imao kontakta s ostatkom familije ovde.
S obzirom da ga traži sin, molim vas, da mi javite šta god znate. I, naravno; prosledite drugima...
Kontakt: hanna.kustera@gmail.com
|
_________________ hanna |
|
|
|
|
BlueRay Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Mar 2009 Poruke: 2
|
|
Zdravo svim clanovima ovog vrlo interesantnog foruma.
|
|
|
|
|
|
slopen Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2009 Poruke: 1
|
|
Verovatno sam najstariji na ovom forumu(56god)pokusavam da skontam kako funkcionise prica. Naravno da me interesuje strana muzika jer je,u moje doba,tesko bilo doci do bilo bilo koje izvan yu. E sad,gde god kuznem forume vecina o seksu. Nije da branim,i ja sam takav bio,mozda i gori(моја zena tako tvrdi)ali me interesuje ima li vas,mladih,koji citate knjige i slusate muziku. Napomena-u ovaj sajt sam usao trazeci cuna u pesmu janicar.
|
|
|
|
|
|
Nemus021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2008 Poruke: 29
|
|
Pozz Svima
|
|
|
|
|
|
Trša Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Mar 2009 Poruke: 21
|
|
Evo da se i ja pretstavim.
Nadimak mi je Trsa i to mi moze biti i ime.Volim domacu muziku posebno kako se ono kaze...Narodnu izmedju 70-ih i 90-ih Godina.
Necu puno da davim ,stoga Dobro ja vas nasao i nadam se dobrom druzenju.
Ziveli.
|
|
|
|
|
|
jocika_95 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 1 Mesto: Subotica
|
|
Mrzi me sad da pisem,ako vas nesto zanima,pitajte. . . . Vecina mojih prijatelja me zovu ciyo(izvedeno od joci),pa mozete i vi. . . . .
|
|
|
|
|
|
Pravdoljub Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Mar 2009 Poruke: 10
|
|
Lep pozdrav i od mene
|
|
|
|
|
|
ruzica23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2006 Poruke: 5
|
|
|
|
|
gorbad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 23 Mar 2009 Poruke: 1
|
|
Svima pozz.. G.
|
|
|
|
|
|
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Pozdrav svim članovima od jednog '''bednog piskarala'', tj. mene. Pravnice, novinarke, TV voditeljke, spisateljice-u-pokušaju i sve u svemu ludice
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|