:: |
Autor |
Poruka |
aredovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 15 Feb 2009 Poruke: 1
|
|
Igram ovu vrlo dobru igru međutim naišao sam na jedan problem,pokušavao sam preko neta da nađem rješenje ali nisam uspiojer svi nude jedno te isto rješenje i vjerojatno je tako ali kod mene na tom mjestu zablokira.Naime kod misije kada treba otkriti vezano za ogrlicu i u sobi gosp.Nolana kada treba da otvorim sef svi kažu da treba sa onim za varenje,i ja probam i kaže mi da neće jer nemam zaštitu od varenje i znam da treba u inventaru da pored ovoga imam i naočale za zaštitu i ja imam te naočale međutim neće,stvarno neznam šta da radim sve misije sam rješio do ove ali neće,zna li netko zašto i kako da ovo riješim bio bih mu zahvalan jer je igra odlična i svakom je preporučujem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|