:: |
Autor |
Poruka |
Mixipro Odomaćeni član
|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091
|
|
Jedna devojka u mojoj skoli ima tu trajnu sminku ja nisam ni primetio sve dok jednom nismo isli na bazen vidim ja meni nesto cudno al ne bi ni onda primetio da nisam cuo od jedne drugarice..... Po meni je to sve isti djavol da sam zensko ja bi to uradio sigurno
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
trajna sminka je grozna i jako opasna......kad stavimo sa strane da se modni trendovi i u sminkanju menjaju redovno.......trajna sminka je FUJ......
razlog zasto to kazem je, zato sto je moja najbolja drugarica to napravila....to je tetovaza........zenska koja joj je radila imala je puno iskustva, ali je rezultat bio ocajan......moja drugarica danas izgleda kao indijanac pod punim ratnim bojama.....
ona danas trosi vise jako teske sminke da pokrije sta je napravljeno nego ikad.....ide na redovne laser tretmane za uklanjanje tetovaze sa lica...nazalost zbog osetljivosti koze na licu, to je dugacak i bolan proces.....
dakle....drage moje....moj iskreni savet je, da koliko god da vam treba da se nasminkate ujutro, verujte mi da moze biti puno, puno, puno gore.....
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
mene moje dame zanima sta ustvari predstavlja trajna sminka?
dali neko zna kako se sminka a da to ostane lepo i uredno tokom citavog dana... da nemorate svakih pola sata trcati u toalet popravljati sminku....
ajde da vidimo.... zelim savet neke iskusne dame kako se lepo nasminkati a da to bude trajno... krenimo iz pocetka....
|
|
|
|
|
|
Lilith Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 354
|
|
Nemam nista protiv toga.
Na svu srecu meni ne treba nista sem mozda gornje usne, ali ne verujem da cu se usuditi to da uradim.
Takodje obrve mogu mnogo dobro da izgledaju kada se istetoviraju!
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
planiram da idem na trajnu sminku mislim da je to super .... sa tim bi bila uvijek dotjerana i spremna na brzinu za izlazak iz kuce
|
|
|
|
|
|
malena111 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2005 Poruke: 22
|
|
nisam ni ja to probala ja nista ne koristim za lice mislim koristim neku kremu za bubuljice i napravljena je od biljaka i stvarno pomaze
|
|
|
|
|
|
Diiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Nov 2005 Poruke: 6 Mesto: Sanski Most
|
|
sto se tice trajne sminke tu zavisi sta hocemo da bude trajno na licu..ne trebamo sad pretjeravati..nek je umjereno
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nisam ljubitelj...nekako vise volim prirodu i promenljivost...bar kad je sminka u pitanju
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Podrzavam trajnu sminku pod uslovom da nije mnogo neprirodna,tj. da se uklapa u prirodni izgled.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
ja imam trajno iscrtane obrve, meni je super i nemam nikakvih loših posljedica, tako da samo naprijed ako želite to napraviti!
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
Bojanija Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 29 Mesto: Smederevo (Srbija i Crna Gora)
|
|
nisam ljubitelj...nekako vise volim prirodu i promenljivost...bar kad je sminka u pitanju WinkKako nekome trajna sminka moze biti lepa?Uzas!
|
|
|
|
|
|
danijelavu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 233 Mesto: Novi Sad
|
|
trajna šminka nekad može da koristi, ali ja se na to nikad nebi odlučila, mislim da za tim nemam potrebu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|