:: |
Autor |
Poruka |
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
ravnopravnost zasto da ne ..... zasto devojke ne bi cinile prvi korak to je sasvim u redu ...... i ja sam prva prilazila a i meni su prilazili .....
|
|
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
Definitivno sam za ravnopravnost...Mnogo puta sam prva prilazila momcima, verovatno cak i vise puta nego sto su oni meni...ako m ise decko svidi ja pridjem...
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
emotivnalooda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 124 Mesto: Subotica-Palic
|
|
Naravno da sam prilazila ili bar bila inicijator i dala zeleno svetlo da pridje.Kada nesto zelim ja to sebi i ostvarim.
|
_________________ Toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak.. |
|
|
|
|
MariY00s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 74
|
|
Jednom sam uchinila prvi korak i josh smo zajedno
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Nikad nikom nisam prisla prva...mozda bih uputila nekom dug pogled i ako bi znao da ga procita time bih mu olaksala al da sam ja nekom prva prisla..ne...mada nemam nista protiv toga da devojke prilaze momcima ako su toliko odlepile za njima
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
misl;im da treba i devojka da pridje ako joj se neko jako svidi jer jak mi je glupo tipa gleda te celo vece rastavlja te na sastavne atome a nece da pridje mislim tacno treba mi to da procitamo al kad vidimo to i pridjemo onda se vecina tih devojaka izdigne i odje.e nas recima imam decka tako da smo te siggnale kojje saljete odavno prestali da g;ledamo jer ako ti se svidjam (a trazite u svemu jednakost) zasto je onda blam da pridjete,dokazite da ste jednake da i vi imate hrabrosti to je npr uobicajeno na zapadu a kod nas na balkanu sve bi da budete jednake i nezavisne i da nema glupog balkanskog svatanja muz glava zena domacica a kad treba i vi nesto da uradite i iskocite iz tog glupog balkanskog svatanja onda tek pocnnete da ga se drzite iako vam ne odgovara e pa to onda ne razumem...........
jer ako ti sse neko svidja zasto da mu ne pridjes mozda je bas to onaj pravi koga sve cekate i zelite........
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Ja volim da prva pridjem decku...ali za tim jednostavno nije bilo potrebe jer momci prilaze meni... )
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
znas kako,desilo mi se par puta da mi devojka jasno stavi do znanja da joj se svidjam,e sad nekada je to devojka koja se i meni dopadne i onda je ok,odemo na pice pa sta bude bude.Medjutim ako se meni ta devojka ne dopada ja ne mogu da bilo sta radim sa njom,pogotovo da gradim nekakvu vezu
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
ma ne volim ja prilaziti nikome. i ne volim kad meni netko priđe. Najdraže mi je kad se rodi ljubav slučajno-nitko ne prilazi nego se negdje usput upoznamo, sprijateljimo, a onda ide sve samo po sebi
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Nikada nije bilo potrebe da prilazim nekome...jer oni sami prilaze meni...ali ako bi mi se stvarno svidjao neki decko,odvazila bih se da mu pridjem...pa makar me odbio...ali uglavnom se svi plasimo odbijanja...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
Dijanaaa100 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 129
|
|
nevidim ni ja nista lose u tome da pridje cura momku..
al ipak neznam dal bi ja to uspjela!! hihi
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
zasto da ne!!?? Ravnopravnost u svakom slucaju!!!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|