:: |
Autor |
Poruka |
Aca 85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 72 Mesto: Karaburma
|
|
Sta mislite o Corradu . Po meni on je Kralj kupea . A tako su ga i zvali 90-tih.
|
_________________ Volim rodnu grudu jer takav je red,nikad ne zaboravi ko ti je bio DJED . Lepo nam je reko Sveti Sava : Samo Sloga Srbina Spasava . |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Koji je sad ovo model?
Jel imas neku sliku ili tako nesto?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Kralj kupea '90tih godina nije VW Corrado. Ruzan je kad ga uporedimo sa ovim (pravi kralj kupea '90.)
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Da da da poznat mi je sad kad sam video lsiku.Vidjao sam ga cini mi se.Dobar auto.Slican je onom Scorpionu ili kako se vec zove.
|
|
|
|
|
|
sn00py Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jul 2005 Poruke: 527 Mesto: tuj negde u BG
|
|
Auto se zove scirocco, a on je ujedno i predak corrada...
Ne bih rekao da je kralj kupea, ali sve u svemu, bolestan auto.. Filing koji teshko moze da se nechim drugim nadomestiti...
Dakle:
Scirocco
Corrado
|
_________________ Don't piss me off! I'm running out of places to hide the bodies.
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
@snOOpy
Bravo care, to je ovaj auto - Scirocco.
Na njega sam mislio.Mene mnogo podeseca na Corrado-a a i ti si rekao da je on Corrado-v predak
Sve u svemu, dva dobra automobila.
Edit by Jugovic:
Posto ima fotke u komentaru, i njih citiras, pa sam malo editovao!
|
|
|
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
To je jedan pokushaj inzenjera iz Volksburga da se priblizi konkurenciji,po svemu sudeci scirocco i kasnije corrado nisu doneli nikakve novine,samo su pruzili za nijansu bolji kvalitet od ostalih, tu pre svega mislim na motor.Corrado se pravio u verziji G60 sa 1.8 litara motorom i turbinom na kaish[shto je za njegovo vreme novina] poznatiji motor i cheshce se vidja verzija VR6 sa 2.8 v6 pouzdanim VW-AUDI motorom koji je usavrshen u Porscheovim radionicama.Dakle dizajn ovih kupea je klasichno nemachki sa grubim i shpicastim ivicama shto nije bash bilo in krajem '80tih i pochetkom '90tih godina kada su svi preshli na zaobljene delove karoserije.Dakle ovo i nije bio pun pogodak vw da prestigne konkurenciju iz Japana i Italije,e da umalo da zaboravim kod nas u Srbiji se moze po ulicama videti Scirocco i Corrado sa diesel motorima 1.6 i 1.9,naravno mi Srbi moramo sve prilagoditi nashem dzepu pa makar budzili diesel motore u coupee
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
Alexxc5 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 128 Mesto: Sabac
|
|
Meni je VW Idol,ali mogu vam iskreno reci da Corado je po meni bas bas jeftino uradjen!!Nista posebno!!Ako gledamo 90 godine onda je stvarno bio kralj!!
|
_________________ Alexandar |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Kada je prestao da se proizvodi ovaj auto?
Edit by Jugovic:
Ok!
|
|
|
|
|
|
boolero Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Aca 85 je napisao/la sledeće: | Sta mislite o Corradu . Po meni on je Kralj kupea . A tako su ga i zvali 90-tih. |
Ne...tako su zvali Calibru 8)
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
Dobar je ali malo star ali ipak ko nema para za neki bolji moze i on da posluzi!!!
|
|
|
|
|
|
|