:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Apsolutno sam protiv ovakvih stvari...stvarno ovako nesto nije ok
|
|
|
PanjeviMC Iskusni član
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752
|
|
gledao sam jednom borbe pitt bullova sa komsijom...ne bi otisao vise nikad...nije ni cudo zasto su ilegalne takve borbe...
|
|
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Apsolutno sam protiv toga...to je tako nehumano...
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
To je nešto najodvratnije što je čovek izmislio stavio bi ja njega u ring umesto da
čuva svog najboljeg prijatelja on ga uništava,stvarno odvratno bez komentara
|
|
|
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
E pa da mi je samo imati mogučnost sve ljude koji to prave sa svojim životinjama da stavim u jedan kavez, pa da se pobiju među sobom. Ne znam šta je uradila životinja da je to zaslužila, stvarno ne.
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Citat: | E pa da mi je samo imati mogučnost sve ljude koji to prave sa svojim životinjama da stavim u jedan kavez, pa da se pobiju među sobom. Ne znam šta je uradila životinja da je to zaslužila, stvarno ne. |
Apsolutno podrzavam!!!
|
|
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
Debilno skroz...i kad mi neko kaze da je pit bull pas za borbe to nije tachno,moj komshija ima toliko pametnog i izdresiranog pit bulla koji nikad nikoga nije napao(verovatno jeste nekog drugog psa,ali ja za to ne znam)...
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Ma ta borba je glupost. Svaka cast onome ko se veseli sto mu je pas pobjedio, a ovamo psu samo curi krv na sve strane.
pfckraljpfc je napisao/la sledeće: | Debilno skroz...i kad mi neko kaze da je pit bull pas za borbe to nije tachno,moj komshija ima toliko pametnog i izdresiranog pit bulla koji nikad nikoga nije napao(verovatno jeste nekog drugog psa,ali ja za to ne znam)... |
Desavalo se da ti "mirni" pit bull-ovi po Danskoj i Njemackoj raskasape djecu ili odrasle. I zato su nedje i zabranjeni.
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Naravno da sam protiv borbe kako pasa tako i svih drugih borbi.verujem da "obozavatelji "borbi pasa su osobe koje imaju neki poremecaj bilo psihicke ili fizicke pripode...
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
Katy84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 246 Mesto: Kranj
|
|
To je grozno i to bi se trebalo kaznjavati.A toga ko to organizuje bi trebalo staviti u kavez.
|
|
|
|
|
|
valibl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 11 Nov 2005 Poruke: 156 Mesto: Banja Luka
|
|
Definitivno protiv toga, ljudi neka se tuku, njihov izbor, ali dresirati zivotinje da se bore....... smece
|
_________________ sto si stariji manje si mladji |
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi!
naravno da sam protiv takvih stvari, o tome nema ni govora! jednom bih voljela vidjeti ljude koji to podrzavaju zatvorene u kavez i da se bore do smrti, mislim da bi to bas bilo zabavno, don't u ?!
ciao!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|