:: |
Autor |
Poruka |
nepeks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 17 Feb 2005 Poruke: 11
|
|
nije bitno to je zrno ko i svako drugo
|
|
|
|
|
|
RaLord Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Maj 2004 Poruke: 5
|
|
Naravno da zrno cini pustinju da nema tog zrna nema ni pustinje
|
|
|
|
|
|
gargamelvasiljevic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 10
|
|
naravno da je bitno bez znra nebi bilo ni nas
|
|
|
|
|
|
wonder85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 6
|
|
zrno peska je bilo korisceno kao nacin za stopanje vremena u malo starijim civilizacijama, peska imas na moru i u pustinjama arapskih zemalja i afrike, ja mislim da se sve u svetu moze racunati kao zrno u perspektivi primer zvezde u nebu, planeta u svemiru, ljudi na zemlji, mravi ispod zemlje.
|
|
|
|
|
|
djevojka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 12
|
|
Mislim da je ovo zanimljivija anologija...
Covjek stoji na plazhi, ispred je okean...mozhes da imash i okean i zrno pjeska, u zavisnosti koje zrno odaberesh i kada ga bacish u okean.
|
|
|
|
|
|
kreativnium Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Feb 2005 Poruke: 11 Mesto: belgrade
|
|
Dame i gospodo, dobro vece. Gledati na zrno peska kao na deo pustinje je svakako ispravno, ali postoji jos citav niz celina u cijem je sastavu isto zrno.
Svaka ta celina nas zivot cini laksim ili srecnijim, ali postoje i one povrsine koje takodje u sebi poseduju pomenuto zrno, a ipak ne olaksavaju nam zivot.
To zrno postoji, a na nama je da ga ucinimo bitnim ili ne bitnim u nasem zivotu.
|
_________________ hallo! |
|
|
|
|
duhesa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 180
|
|
Drugim recima kreativnium - svako zrno peska je tu zbog necega ,zar ne?
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Sve je tu zbog necega, svako zasto ima svoje zato. Mislim da mi nismo dostojni da objasnjavamo zrno peska, ono je tu gde jeste i ko zna zasto je to dobro!
|
|
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Moja sestra je imala temu za satav u srednjoj skoli ZRNO PESKA IZ PROFILA pa sad vi vidite sta biste pisali na tu temu i da li je zrno peska zaista bitno u nasem zivotu
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
filozofski : i jeste, i nije. chija filozofija ima veci uticaj ? to je na svakom pojedincu da sam prosudi.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Bitno je....iz jednog zrna se cudo moze napraviti ako neko ume.
Metaforicki i optimisticki gledano, naravno.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
mracninone Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 93
|
|
Ako te kosta glave onda je sigurno vazno, u ostalim slucajevima nije nista.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|