:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ne lacem bez razloga..ali sebi uvek nadjem opravdanje za suze...inace sam veliki emotivac i jako lako zaplacem..ali placem zaista od srca..ne tek eda radi da izbacim suzu..placem onda kad me nesto dirne...bilo kad, u bilo koje vreme, na bilo koje mesto...kad me dirne necija prica tuzna pesma, secanje na neki dogadjaj, ljubav.bilo sta..eto, takva sam....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
sansei Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 89 Mesto: Sarajevo
|
|
tesko zaplacem na moju zalost jer cuo sam da se plakanjem izbacuju otrovi iz tijela i da je zdravo,al ne mogu nazor zaplakat nikako.
|
_________________ biti pokoren,a vladati osvajacem- najveca je zenska vrlina! |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
nekad vrlo lako, može me i najmanja sitnica rasplakati, a nekad sam potpuno ravnodušna
|
|
|
|
|
|
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~
|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391
|
|
Mogu da zaplačem kada vidim da je neko nesrećan, da nema krova nad glavom i sl. Kada izgubim nekog člana porodice ili drage prijatelje... Lako mogu da zaplačem, jako sam emotivna!
|
|
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
po prirodi sam sentimentalan,lako pokazujem emocije ma kakve one bile,suze takodje. Jedini izuzetak je kad sam neverovatno iznerviran takodje pustim suzu!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
meni ne treba mnogo da zaplačem,emotivna sam jako,nekad i zbog sitnice suze naviru na oči
|
|
|
dabetics Odomaćeni član
|
Godine: 65
Datum registracije: 04 Jan 2008 Poruke: 1232
|
|
Cudan sam tip kad je najteze ja ne mogu da placem samo mi je grlo stegnuto i cutim, ali kad se situacija stisa i kad mozda niko nebi zaplako iz mene ne izbija plac i suze to su krici koji potresaju celo telo.
Ne placem cesto ali kad placem to nije plac to je ridanje, strasno, samoj sebi nisam jasna.
[Edit by aureliano: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
jako mi malo treba da zaplačem... dovoljno mi je samo da čujem neku pesmu koja me veže za neke događaje i eto suza...
ali i bez pesme, kad mi jednostavno samo naiđe takav period, u stanju sam da se sklonim negde i tako tugujem..
ali svom srećom, ne traje dugo
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
..::EvA::.. Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jan 2008 Poruke: 63 Mesto: Beograd
|
|
Nikad nisam preterano cesto plakala, ali sada skoro uopste ne. I niko me nece videti da placem. Kad mi stigne neka depresija, kada budem sama kuci isplakacu se i posle ce sve biti u redu.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ako ja zaplacem to znaci da mi je bas bas tesko...inace nisam nesto placljiva
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
zoeBG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58
|
|
Poslednji put sam zaplakala u martu 2001. godine kao srednjoskolac kada sam izgubila jednu dragu mladu osobu, od tada ni jednu suzu jer ne postoji nista sto bi me nateralo da placem
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
|
hot usa cars Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2007 Poruke: 10
|
|
joj isplacem se ja uuuuuuuu redovno jos pa i ako gledam neki film ili program gde ima svega i svacega joj mene tada!!
nego svako je razlicit neko vise neko manja ja preterujem skoro uvek!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|