:: |
Ništa nije nemoguće. |
Istina |
|
86% |
[ 13 ] |
Neistina |
|
13% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 15 |
|
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
dekicar92 je napisao/la sledeće: | Alexns je napisao/la sledeće: | ...E sad, ti si malopre rekao "Smrt je Bog dao ljudima", ne stavljamo li se pobedjivanjem istih blize, ako ne u isti rang sa Bogom? |
Hmm... Ne verujem... Mada, sve je moguće.
Dobro pitanje.
|
E, vidish prosli put si ti bio korak ispred mene, ovaj put sam ja bio ispred tebe
Elem, da kazem svoje (recimo "konacno" mishljenje ): Ljudi mogu sve...ali ne odjednom Elem, da pojasnim blize, kolektivno gledano sve je moguce, medjutim pojedinac ne moze sve da zna/uradi/kontrolishe; Kada bi to mogao on vishe ne bi bio covek, preshao bi u neshto vishe. Moze se sve postici ali ne od strane svakoga, i ne istovremeno
|
|
|
|
|
dekicar92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 09 Avg 2008 Poruke: 28 Mesto: Beograd
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | pojedinac ne moze sve da zna/uradi/kontrolishe; Kada bi to mogao on vishe ne bi bio covek, preshao bi u neshto vishe. Moze se sve postici ali ne od strane svakoga, i ne istovremeno |
Hmm... Slažem se. Istina pojedinac to ne može. Neću ići toliko daleko da kažem kako je i to moguće... Ovaj... Kada sam rekao da je sve moguće ili da za sve postoji način, nisam mislio da svako može sve... Kao što sam rekao:"Ne mogu da pobedim smrt, ali to ne znači da je nije moguće pobediti već da ja ne umem.". Sve se može postići. Ne može svako sve da postigne. I, naravno ne istovremeno... Ali, čak i da može sve i to istovremeno, nisam siguran da čovek prelazi u nešto više... Diskutabilno je i to "nešto više". Da li postoji nešto više od našeg bića? I ne mislim na intelektualnom nivou, već na nekom spiritualnom recimo, nazovi to kako hoćeš...
|
_________________ You forgot one very important thing mate. I´m captain Jack Sparrow.
Život je bolest koja se prenosi seksom.
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
|
Eto... Osećam da se bližimo kraju ove teme. Ali ne mogu da dokažem...
Ako ti još nešto padne napamet javi se
|
_________________ You forgot one very important thing mate. I´m captain Jack Sparrow.
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Nešto slično sam pročitala pre koju godinu, pokušaću da parafraziram.
'Da bismo dostigli moguće, moramo dosegnuti izvan granica nemogućeg'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
|
Interesantno... Vidiš, trebalo je da posetiš ovu temu ranije dok je još bila živa i da napišeš to.
Mogao sam to da iskoristim mnogo puta Često kada razmišljam ne umem da napišem to što mislim jer ne znam dovojlno reči i citata, recimo.
Svijda mi se to:"Da bismo dostigli moguće, moramo dosegnuti izvan granica nemogućeg."
Razmisliću ja još o tome, i dobićeš neki argument na to
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Sve je moguće da se uradi ili napravi,sad da poletiš iz čista mira ,može i to.
Samo ti treba određena supstanca i ti ćeš da letiš iz čista mira.
Recimo isto je moguće da zvezda zaigra jednom u ligi šampiona.
Moguće je moguće je kako nije moguće.Ali treba da se ostvari.
Nekome ko neće da se potrudi oko nečega to izgleda ne moguće ,dok onaj drugi se malo potrudi i to njegovo ne moguće pretvori u moguće.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|