:: |
Autor |
Poruka |
jovanicar *mala_garava*
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina
|
|
pa i ne koristim cesto karmine, mozda nekad kad izlazim, uglavnom stavljam providni sjaj i labelo je obavezno...
|
|
|
vikky Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Jul 2005 Poruke: 106 Mesto: Kotor - Podgorica
|
|
nemam obicaj da koristim karmin mada ih imam raznih boja i nijansi
u zadnje vrijeme koristim samo sjaj u boji sedefa
|
_________________ ... nisam dio bezlicne mase, svoja sam i drugacija ...
... kad budes stojao gdje ja sad stojim,shvatices da se bojim visine jer se nemam za koga prihvatiti ....
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
bas i ne koristim ih,ako vec stavljam onda bi to bio neki roze ali vise koristim sjajeve
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Juj nisam za karmin...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Boje kajsije...mmmmmm
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ne volim baš karmine,koristim obično sjaj za usne koji mora biti pink boje mmm
a i boju kajsije volim
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Boja kože, neki neutralni uglavnom.
|
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Poslednja dva
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | Većina žena koristi karmin; to postane navika u toj meri da se o tome preterano i ne razmišlja. Boja karmina se, u principu, bira u zavisnosti od toga kako vam stoji i u kakvom ste raspoloženju. Međutim, da li ste znali da određena boja karmina šalje i određenu poruku vašoj okolini? Boje koje ćemo navesti pristaju svakoj ženi, samo treba odabrati hladniji ili topliji ton, u skladu sa tenom - evo kakvu poruku ljudi podsvesno primaju kad vide boju vašeg karmina.
Neutralna: kao i naziv ove nijanse karmina, neutralni karmin poručuje da ne želite da privlačite mnogo pažnje. Pored toga, poručuje i da ste miroljubivi i da imate smisla za diplomatiju, kao i da ste uzdržani i sofisticirani.
Crvena: boja naprivlačnija mlađim muškarcima - ona sugeriše moć, bilo da se radi o krevetu ili o poslovnom sastanku. Snažna, upadljiva boja koja će definitivno privući pažnju i rasterati one plašljivije.
Ružičasta: ova boja predstavlja živahan duh. Govori o spremnosti za igru, zabavu i flert - tom bojom poručujete muškarcima oko sebe da biste volele da se igrate (u smislu bezazlenog flerta, ne nečeg ozbiljnijeg). Neke nijanse ružičaste mogu da daju i prefinjen, ženstven izgled.
| Ja koristim te tri nijanse najcheshce,stim da crvenu nijansu koristim samo kada izlazim...
|
|
|
milka cokolada ***тиха вода***
|
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 1239 Mesto: С р б и ј а, бре!!!
|
|
Najcesce kao i vecina sjajevi i labela, but kada koristim karmin onda tamno crveni, gotovo bordo, ili boju cokolade!
|
_________________ НИЈЕ БИТНО КАКО ИЗГЛЕДАШ.БИТНО ЈЕ ОНО ШТО ГОВОРИШ!
Бити ИСТА
...ПОСЕБНА
...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!
|
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
blago svetlo ruzicasti karmin ili labelo Pearl&shine
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|