:: |
Autor |
Poruka |
Aeon Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 332
|
|
Angelina je zanimljivija i zgodnija, Mada je napumpana
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Aeon je napisao/la sledeće: | Angelina je zanimljivija i zgodnija, Mada je napumpana |
Izvini da li bi me prosvetlio kako je to Angelina napumpana???
|
|
|
popsrle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 79
|
|
Dzenifer je prijatnija i prirodnija znaci bolja.
|
|
|
|
|
|
blue sisters Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 37
|
|
tu je najbolji Bred Pit :)Angelina je prirodno lepa,otkacena i verujem da je za muskarce oko sebe velika misterija,dok Jennifer...Ona je slatka i tako obicna.
|
_________________ I don't wonna hear,I don't wonna know,please don't say u sorry.I heard it all before,and I can't take it any more |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Andjelina,ali mi je Dzenifer dosta normalnija.Mada Andjelina mi je bas gotvina sto je onako opasna i nenormalna.I mislim da nema sanse da ce nju Bred uspeti da kontrolise i smiri.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Angelina mi je zanimljivija kao osoba. Iako mi nije bas "majcinski tip". Vise je onako luda i u svom fazonu. Dok je Jenny bas totalna suprotnost. Tako da ih bas ne mogu usporedjivati.
Ali osobno mi je draza Angelina zbog svog stava, i sto je bila preeeedobra u filmu "Hakeri".
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Meni je ovo kao da poredis nesto sto je IN i izvikano i nesto sto ima svaki kvalitet-ali skrozmno i nenametljivo! Svaakako mi je prirodnija i normalnija Jennifer. Lepa, skromna, zanimljiva, luda, a opet nimalo agresivno i dosadno luda. Super mi je lik! jedini + koji Angelina od mene moze da dobije, to je za njenu humanost. I ni za sta vise. Jeste ona "posebna", ali nije li svaka zena posebna, pa samim tim i Jennifer? Bez veze. Ali razumem, da je sad to "u fazonu loziti se" na Angelinu (kao svojevremeno na New kids on the block, ali iskonsko traje duze. 101 glas za Jenifer!
|
|
|
viktorpop Upućeni član
|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo
|
|
Angelina Jolie iz mog ugla gledano je apsolutno ispred Jennifer, ima nesto u sebi sto hipnotise musku populaciju, pa pogledajte po postovima da li je iko odoleo a da na prvu ne kaze kao iz topa Angelina Jolie
|
|
|
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Pazi sto se mene tice i jedna i druga mi je toliko jebozobna da bi ih obe opalio, ali ljudi budimo realni Andjelina je Andjelina (po procenam raznih casopisa najlepsa zena danasnjice) 8)
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Angelina Jolie je bolja u svemu od Jennifer Aniston, stvarno ne znam cemu poredjenje mada mozda je zbog Bred Pitt-a?
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
jenifer definitivno....nekako je prirodnija
|
|
|
|
|
|
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON
|
|
jennifer je bolja za mene.
angelina mi je nekako:
|
_________________ NoCas zVezDe PadaCe jedNa od njIh naSa je jeDnA nOsi utEhu kO u Snu vOleLa biH da si Tu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|