:: |
Autor |
Poruka |
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Znam da kuvam kafu
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Znam kuhati i volim kuhati. Od svih kućnih poslova, to je jedini u kojem istinski uživam, a ne samo da uživam i ja nego i moji ukućani. Hranu zaista pripremam sa velikom ljubavlju, nikad nervozna i nikad mi nije problem. Vjerovatno zato moja hrana i ima taj poseban ukus, začinjen ljubavlju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
princeza za kajanje Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383
|
|
Naravno Bas uzivam,i volim da kuvam!
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
|
ALIAS_girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Dec 2011 Poruke: 20
|
|
samo nisam bas neki majstor za torte i kolace, inace volim da kuvam i znam dosta toga da pripremim... takodje sam sklona menjanju recepata sto se do sada pokazalo kao dobra stvar... verujem da sam losa u spremanju kolaca i torti zato sto slatko bas i ne volim toliko da jedem... ono sto najbolje spremam po misljenju ostalih su razne slane pite...
|
|
|
|
|
|
kokos992 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 28
Datum registracije: 09 Feb 2010 Poruke: 44
|
|
nemam pojma
|
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Znam,ali kuvam samo kad sam raspoložena za posebne,meni drage osobe..
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Nisam losa u tome.
Ne zelim da kazem da znam da kuvam jer uvek postoji neko ko je bolji, ali zaista nisam losa. Dugo nisam znala da kuvam jer me to uopste nije interesovalo. A kad sam "morala" da naucim onda sam to jako zavolela.
Zaista uzivam u tome.
I sreca je sto mi sve dobro ide, pa cak i deserti. Sto me uopste i ne cudi jer obozavam slatkise
|
|
|
|
|
|
Kosovce.3 Upućeni član
|
Godine: 64
Datum registracije: 10 Nov 2010 Poruke: 269
|
|
Znam da kuvam i s ljubavlju kuvam od svoje 11-te godine.Poznanici i prijatelji mi kazu da sam pravi gurman.
Jedan moj omiljeni recept:
Makarone sa pecurkama
500 grama kuvanih makarona
250 grama svezis pecuraka
5 cena belog luka
kasika svezeg lista bosiljka sitno seckan
1 dcl. maslinovog ulja
1 veci zreo paradajz
so, biber i suvi zacin po ukusu
Pecurke narezati na sitnije komade , luk naseckati sitno paradajz na kockice.Na vruce ulje ubaciti luk odmah zatim paradajz i malkice posoliti, proprziti, dodati pecurke i prziti da puste vodu potpuno, dodati bosiljak i ostale zacine po zelji, so i biber.
Smesu preliti preko kuvanih makarona, promesati po zelji mozete potresti parmezan ili ukrasiti sitno seckanim bosiljkom.Sluziti toplo uz zelenu salatu.
|
_________________ LJUBAV NEMA ALTERNATIVU! |
|
|
|
|
Mmedena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Nov 2012 Poruke: 9
|
|
.. naravno da jesam.. izvrsno kuvam sve sto mi se zatrazi i to radim prvenstveno iz ljubavi..
|
|
|
|
|
|
LadyLi Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Apr 2013 Poruke: 20
|
|
naravno da znam da kuvam, uzivam u tome
|
|
|
|
|
|
stojankahelic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2013 Poruke: 6
|
|
Ucila jos od studentskih dana.. zato sad znam sve da skuvam. Nikad mi nije problem da nadjem na netu novi recept i isprobam..i sve ispadne fantasticno.
|
|
|
|
|
|
fb_1548266626 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2013 Poruke: 5
|
|
Znam da kuham i uživam u tome
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|