:: |
Autor |
Poruka |
dejoni Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1376 Mesto: Nis
|
|
Hvala u svakom slucaju na trudu. Pozdrav
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
|
|
|
|
|
dejoni Odomaćeni član
|
|
|
Izvinite, da li moze pesma 'ZNAM' - Ane Radulovic sa radijskog festivala? Unapred hvala!
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Radijski festival, tj. to takmicenje, jos nije gotovo koliko ja znam a CD uvezi tog festivala ce tek krajem meseca da se pojavi na trzistu! Nema nista od te pesme za sad.
|
|
|
|
|
|
dejoni Odomaćeni član
|
|
|
Hvala u svakom slucaju. A je l moze ondak pesma od Doris Dragovic - Vatra Ivanjska?
Hvala bratac unapred
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejoni je napisao/la sledeće: | Doris Dragovic - Vatra Ivanjska? |
Pesmu pod ovim nazivom nisam nasao. Proveri to molim te i ubuduce ako nisi siguran za naziv, potrazi to u mp3 riznici, to je 1 pravilo od fontane.
|
|
|
|
|
|
dejoni Odomaćeni član
|
|
|
Mislim 99% da je taj naziv jer sam gledao spot za tu pesmu na CMC-u i tako je bila potpisana pesma. Hvala u svakom slucaju.
Moze li onda Prljavo kazaliste - Ako trazis nekoga?
Hvala unapred
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ala si ti zahtevan covek!!!
Pesma ti je u Muzickim zeljama.
|
|
|
dejoni Odomaćeni član
|
|
|
Hvala Sanjice . Evo , obecavam da 2 dana necu tražiti nijednu muzičku želju.Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
dejoni Odomaćeni član
|
|
|
Brate , izvinjavam se što sam pogrešno upisao naziv pesme. Ubuduće ću voditi više računa. Pesma se zove '' Baklja Ivanjska'', a peva je Doris Dragović. Hvala i još jedom izvini. Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejoni je napisao/la sledeće: | '' Baklja Ivanjska'', a peva je Doris Dragović. |
Pesma se zove "Baljke Ivanjske", no sad ti je u zeljama!
|
|
|
|
|
|
dejoni Odomaćeni član
|
|
|
Hvala puno brate. trudiću se da ubuduće dajem tačne nazive pesama.Još jedared hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|