www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prvi deo ili nastavak???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  
Autor Poruka
nena cool
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 5:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovaj deo je prosao medutim,sledeci ce biri slabo gledan

Pametnica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 12, 2005 1:10 pm    Naslov poruke: Filmski nastavci Na vrh strane Na dno strane

Šta mislite o filmskim nastavcima, da li postoji neki film kod koga vam je bolji drugi ili treći deo od prvog?
Ovo se ne odnosi na filmske trilogije koje su rađene po knjizi tipa Gospodar prtena ili Kum ili eventualno Hari Poter ili kill Bill (koji je sniman kao jedan film, ali je zbog dužine podeljen na dva dela)... Nego na filmove koji su kao prvi deo prosli dobro pa su filmske industrije snimale ostale delove zbog zarade...
Npr. Matriks, Tomb Rider, Batman, Umri muški, Pobesneli Maks, pa i naš film Mi nismo anđeli...

Iskreno, meni je uvek najbolji prvi deo, nikad nastavak nije uspeo da mi zaseni prvi deo filma...
Da čujem vas... volela bih da navedete filmove koje ja nisam navela (ovih sam se sada setila), možda ima neki gde mi je drugi deo bio bolji od prvog... Rolling Eyes

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 12, 2005 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sva cetiri dela Smrtonosnog oruzja su odlicna.Ne znam koji je od koga bolji. Takodje i drugi deo X-mena je odlican, mozda cak i bolji od prvog.Jedva cekam treci deo koji se snima ovog leta.
Seticu se jos nekog...

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U vecini slucajeva, uvijek je prvi dio neponovljiv, bolji od prvog, ali i tu ima par izuzetaka....
Kao jedan takav izuzetak mi pada na pamet TERMINATOR 2...Jedan od zaista rijetkih filmova kod kojeg je drugi dio bolji od prvog, a drugi je X-MAN 2 koji je zasjenio prvi dio, i po gledanosti i po prici, a to se jako rijetko, skoro nikad, ne desava kod nastavaka.......

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Manje vise poznato je,da prvi dio uvijek bude najbolji!Dokaz su Krug ,Blade,Vrisak 1 dio!E film kao sto je Od sumraka do zore(From dusk till down) 2 dio je definitvno najbolji i neponovljiv!Recimo i Kumovi sva 3 dijela su jednaka,onda Kralj Mafije-Bonano sva 3 dijela extra!Ne mogu se sjetit jos nekih,a da Fatalna opasnost 2 je bolji od 1 dijela,mada nisam siguran u naziv filma,ako neko zna kako se zove neka napise,pocetak filma je i u 1 i u 2 dijelu,kada neka djeca krenu na exkurziju i nesta ih pobije od jednom,pun je brutalnosti ,a to volim hehe,krvav film,jaranica me odvela u kino da ga gledamo,nisam znao za taj film:)!

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tice Kuma,meni se svidja samo prvi deo.Drugi moze da prodje,a treci sam gledala samo zbog Garsije.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...

Pametnica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 5:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Erdal82 je napisao/la sledeće:
U vecini slucajeva, uvijek je prvi dio neponovljiv, bolji od prvog, ali i tu ima par izuzetaka....
Kao jedan takav izuzetak mi pada na pamet TERMINATOR 2...Jedan od zaista rijetkih filmova kod kojeg je drugi dio bolji od prvog

Meni je bolji Terminator 1...mada i dvojku sa zadovoljstvom gledam, ali da je bolji, bolji je prvi...

Pametnica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 5:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
Sto se tice Kuma,meni se svidja samo prvi deo.Drugi moze da prodje,a treci sam gledala samo zbog Garsije.

Rekli smo da je Kum izuzetak, film je radjen po knjizi...

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 6:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se za Terminatora.
Sorry za Kuma.Malko sam se zaboravila.

lomataš po bespućima...

vesnaue
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jun 2004

PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se sa vama,nastavci su vecinom teska glupost,mada cast izuzetcima ima nekih koji mogu da prodju

Pametnica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma već oprošteno Very Happy Wink

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pametnica je napisao/la sledeće:

Ma već oprošteno Very Happy Wink

sorry i meni za kumcheta hehe,mene zovu kumche inace hehe,pa nisam ga primjetio bemu coravo hehehe pozdrav,al dobro ne mora znacit ,ako je radjen po knjizi da je dobar svaki film,ima bruku promasaja radjenih po knjizi,kad se usere s montazom,scenarijem itd! pozdrav Wink

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Prvi deo ili nastavak??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 4 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon