www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dobri ili loshi mushkarci??????
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
kika_sd
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jun 2006
Mesto: ni tamo ni ovamo

djibouti.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 04, 2006 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Visem sam za dobrice.Imala sam mnogo loseg iskustva sam losim uskarcima-ne slazemo se nikako

OdbojkAsicAAA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 09 Dec 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 04, 2006 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne volim lose muskarce...ali volim da je tako reci-musko....a ne neki papucar....

alanya
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 08 Sep 2006
Mesto: Maribor

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolji so neki vmes...muskarac mora da bude muskarac ali ne sme da bude svinja Smile

tijana87
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja oduvek imam problem sa tim!! kada mi dodje neki dobar, divan, nezan onda me smori, bas zato sto mi sve ugadja, onda zelim neku muskarcinu koji ce da drzi do sebe, a onda kad mi dodje neki takav, ubrzo ga i ostavim jer ne zelim da me neko zajebava...
a posto zlatne sredine NEMA, barem ga ja jos nisam upoznala, nastavicu tako da menjam sa dobrog na loseg.... tako da oba, u isto vreme hehehehe 8)

Countess
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2006
Mesto: Ni na nebu ni na zemlji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 1:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I od mene prigovor za nedefinisanje loseg i dobrog.
Opet, svako ima svoj kriterijum za dobro i lose.
Licno, kao ne volim one lose jer ne volim i ne dopustam da se meni slosi zbog tih losih, ali imam taj neki problem.......uvek cu bez nedoumice "dobrog" ostaviti zbog "loseg".....iako jako dobro znam sta mi se sa njim pise......mazohista sam?
Kad sam bila mnogo mladja, tj na pocetku "ljubavne karijere", birala sam lose zato sto sam fantazirala da cu da im budem dobra vila i svojom ljubavlju vratiti ih na "pravi put"......14 godina, razumite me.
Normalno bi bilo da kad dodjes u godine (sad sam sa 21 i po kao matora Laughing ), pocnes da razmisljas na drugi nacin i gledas kako bi sve to bilo u buducnosti i da li uopste od nekog "loseg" tipa mozes da ocekujes da bude deo tvoje buducnosti. A ja, kao u najgoroj fazi puberteta (sa sve leptiricima i izuzetno intenzivnim osecanjima i osecajima), odlepim na keca zbog tog nekog loseg, i, ne znajuci da kazem ne, ulecem u vezu sa njim.
Mozda zato sto ni ja nisam cvecka Twisted Evil To ipak moram da priznam na kraju. Svaka krpa juri svoju zakrpu.

LELICA17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitinvno LOSI Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobre....al opet ne valja niti kada su previse dobri

**hell&granger neka vam je sa srećom**

vesnabgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim da imam pored sebe muskarca u pravom smislu te rece...
i los i dobar . . .zavisi od situacije...

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako se ono kaze: dobre devojke odlaze u raj, a lose gde hoce, tako je i sa muskarcima...

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj dečko je bad boy i baš takvog ga volim, ne volim mamine sinove, brzo bi me smorili... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

Poslednja prepravka: ..:: MaYa ::.. datum Ned Jun 03, 2007 4:53 am; ukupno izmenjena 1 put

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa, uglavnom one koji vise vuku oznaci "bad boy".

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 04, 2007 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi jasno kako cura može biti glupa i zaljubit se u momka koji baš prava kretenčina,dvoličan,lažov,nije mi jasna sekunde,a nezna kakav je on zapravo Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Dobri ili loshi mushkarci?????? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon