:: |
Autor |
Poruka |
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Visem sam za dobrice.Imala sam mnogo loseg iskustva sam losim uskarcima-ne slazemo se nikako
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
OdbojkAsicAAA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Dec 2005 Poruke: 122
|
|
Ja ne volim lose muskarce...ali volim da je tako reci-musko....a ne neki papucar....
|
|
|
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
Najbolji so neki vmes...muskarac mora da bude muskarac ali ne sme da bude svinja
|
|
|
|
|
|
tijana87 Upućeni član
|
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 458
|
|
ja oduvek imam problem sa tim!! kada mi dodje neki dobar, divan, nezan onda me smori, bas zato sto mi sve ugadja, onda zelim neku muskarcinu koji ce da drzi do sebe, a onda kad mi dodje neki takav, ubrzo ga i ostavim jer ne zelim da me neko zajebava...
a posto zlatne sredine NEMA, barem ga ja jos nisam upoznala, nastavicu tako da menjam sa dobrog na loseg.... tako da oba, u isto vreme hehehehe 8)
|
|
|
|
|
|
Countess Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2006 Poruke: 45 Mesto: Ni na nebu ni na zemlji
|
|
I od mene prigovor za nedefinisanje loseg i dobrog.
Opet, svako ima svoj kriterijum za dobro i lose.
Licno, kao ne volim one lose jer ne volim i ne dopustam da se meni slosi zbog tih losih, ali imam taj neki problem.......uvek cu bez nedoumice "dobrog" ostaviti zbog "loseg".....iako jako dobro znam sta mi se sa njim pise......mazohista sam?
Kad sam bila mnogo mladja, tj na pocetku "ljubavne karijere", birala sam lose zato sto sam fantazirala da cu da im budem dobra vila i svojom ljubavlju vratiti ih na "pravi put"......14 godina, razumite me.
Normalno bi bilo da kad dodjes u godine (sad sam sa 21 i po kao matora ), pocnes da razmisljas na drugi nacin i gledas kako bi sve to bilo u buducnosti i da li uopste od nekog "loseg" tipa mozes da ocekujes da bude deo tvoje buducnosti. A ja, kao u najgoroj fazi puberteta (sa sve leptiricima i izuzetno intenzivnim osecanjima i osecajima), odlepim na keca zbog tog nekog loseg, i, ne znajuci da kazem ne, ulecem u vezu sa njim.
Mozda zato sto ni ja nisam cvecka To ipak moram da priznam na kraju. Svaka krpa juri svoju zakrpu.
|
_________________ Svet je lep kada sanjamo......... |
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
definitinvno LOSI
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
dobre....al opet ne valja niti kada su previse dobri
|
|
|
vesnabgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
Volim da imam pored sebe muskarca u pravom smislu te rece...
i los i dobar . . .zavisi od situacije...
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
kako se ono kaze: dobre devojke odlaze u raj, a lose gde hoce, tako je i sa muskarcima...
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
moj dečko je bad boy i baš takvog ga volim, ne volim mamine sinove, brzo bi me smorili...
|
Poslednja prepravka: ..:: MaYa ::.. datum Ned Jun 03, 2007 4:53 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Pa, uglavnom one koji vise vuku oznaci "bad boy".
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Nije mi jasno kako cura može biti glupa i zaljubit se u momka koji baš prava kretenčina,dvoličan,lažov,nije mi jasna sekunde,a nezna kakav je on zapravo
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|