:: |
treba li svaka porodica imati vatreno oružje u kući? |
Da, svakako, nema odbrane bez toga! |
|
46% |
[ 14 ] |
Ne, ne, ne i ne!!!!!!!!!! To je opasno! |
|
46% |
[ 14 ] |
Stvarno ne znam... |
|
6% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 30 |
|
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Uh ... svaki odgovorni roditelj (uglavnom ochevi) drze PRAZAN pistolj na jednom a municiju na drugom mestu ... U tom slucaju ako tinejdzer dodje do pistolja najgore sto moze da uradi jeste da mu ispadne na nogu ( a i to nije strasno par kg gvozdja nece mu biti nista).
Napunjen pistolj sa metkom u cevi JE IDIOTIZAM drzati na jednom mestu... Ponavljam po 10000 put oni koji greskom ubiju ili rane nekoga NISU NAUCILI DA RUKUJU PISTOLJEM - a za to je vec odgovoran roditelj jer ako ga drzi u kuci mora da nauci dete blagovremeno kako se rukuje i ono sto je najvaznije CHEMU SLUZI!
Dakle - znam dosta ljudi chiji roditelji imaju oruzje pa niko od njih nikoga nije ubio. Sto se nabavke oruzja tiche .. .za 200 - 300e biraj (naravno na crno ;P ). A sto se nelegalnih oruzja tiche - slazem se da ga treba svesti na minimum ... kako? Liberalizacijom legalizacije oruzje ... (tacno znam da ce neko na osudi legalizovanje oruzja ... al me mrzi da objasnjavam zasto je to dobro ostavljam za kasnije...)
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
koja je poenta drzati pishtolj i metke na 2 mesta?
koja je poenta drzati pisholj?
koja je poenta pishtolja?
Tebi, da neko upadne u stan ti cesh da otvarash stare tegle turshije dok ti on obradjuje bubrege?
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
^Sto se mene licno tice svoj (legalni i jedini) pistolj drzim u blizini sa okvirima napunjenim odmah do pistolja... Decu jos uvek nemam pa nemam tih problema.
Poenta drzanja pistolja i metaka na 2 odvojena mesta je u principu prosta:
1. da u afektu ne napravis glupost
2. da sprecis da se malo dete (ako vec krijes pistolj od njega) povredi ili da povredi drugog
Poenta pistolja - ubistvo (u mom licnom slucaju ne daj Boze samoodbrana).
Poenta drzanja pistolja dovodi do poente samog pistolja odnosno do toga da u odredjenoj situaciji zbog zastite svog zivota i zivota svojih najblizih i svoje imovine izvrsis ubistvo.
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ja sam letos imala jedan pa i ne bas prijatan dogadjaj... zatekla sam lopova u kuci i poslednja stvar koju sam mogla da uradim je da rovarim po kuci i trazim "pistolj". Nismo ga imali tada, nemamo ga ni sada u kuci, tako da u tom momentu jedino sto mozes da uradis je da ostanes hladne glave, jer evo u mom slucaju ne bi me spasilo ni 5 pistolja
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Ja sam letos imala jedan pa i ne bas prijatan dogadjaj... zatekla sam lopova u kuci i poslednja stvar koju sam mogla da uradim je da rovarim po kuci i trazim "pistolj". Nismo ga imali tada, nemamo ga ni sada u kuci, tako da u tom momentu jedino sto mozes da uradis je da ostanes hladne glave, jer evo u mom slucaju ne bi me spasilo ni 5 pistolja |
Slazem se - ne kazem da cu pistolj da nosim za pojasom po kuci ko ludak. Al ako se splet okolnosti pogodi tako da mi je blizu ... pa jbg ipak neki procenat otpadne i na tu ideju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kao poenta drzanja na 2 mesta odvojeno sam mislio "u realnoj situaciji".
Ako vec ocesh da se odbranish stavi bejzbolku pored kreveta, efikasnost je mnogo bolja i manje fleka na tepihu ^^
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Kao poenta drzanja na 2 mesta odvojeno sam mislio "u realnoj situaciji".
Ako vec ocesh da se odbranish stavi bejzbolku pored kreveta, efikasnost je mnogo bolja i manje fleka na tepihu ^^ |
E jbg u realnoj si realno za`eban Losa je bejzbolka - mnogo prska ....
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Onda svi po pendrek i udri
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
OFF:
Skorpijice znam da imas par komada pendreka vishka aj otvori se
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sta da ti kazem, ne zalim da ga upotrebim na tudjim ledjima ako ne daj Boze opet dodje do onakve situacije
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
^^Jbg, mora se zrtvovati zbog dece .. dok ih ne naucis sta i kako posle opet zajedno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|