:: |
Autor |
Poruka |
°nale° Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Sep 2007 Poruke: 7
|
|
mmm..wish I could be sumthin like that. placem, kad mi se place. obicno krijem to od drugima. naravno da prijatelje znaju za problemi i to, ali retko da razplacem pred njih. Da bi to bilo moguce trebalo bi vec vise da komentarisu moje problemi nego samo sa ''huh. I'm sorry'' ili ''ijaaao:S''
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Vrlo rijetko plačen.
Nisan toliko emotivna, i ne pogađaju me stvari toliko.
Al npr kad čujen neku pismu narodnu šta me pravo dira.. e *ebiga, onda je to druga stvar
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Sve zavisi koliko me nešto pogodi...neki put za sekundu...neki put malo teže...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Hmm...nekad davno mi je jako malo trebalo i svakakva sitnica me mogla natjerati na suze, dok danas je skroz druga prica...i jako tesko pustim suzu (bilo da su sitnice i gluposti u pitanju, ili neke "krupne i bitne" stvari...)
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Sada sam u trudnoći osetljivija nego inače, tako da veoma često.
|
|
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Sve zavisi od situacije i povoda, nekada veoma tesko, mada ima trenutaka kada prawa peka...
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Citat: | Umem da se raznežim i na najtananije melodije, hormoni umeju da mi naprave haos, i jastuk biva mokar, da, dešava se, čulna sam i osetljiva, i, da, plačem, i bolje mi je otkad ne plačem u sebi |
Ovo lici na mene ^
Previse sam osetljiva, pokusavam ne pokazati al kad ne mogu onda bolje se isplakat nego da pucam u sebi.
Najmanje sitnice me razneze, bolje reci bilo sta da je malo tuzno ili sto me pogadja ja sam gotova
|
|
|
|
|
|
Insektkiler Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Sep 2008 Poruke: 25 Mesto: Lazarevac
|
|
Ha treba nesto bas da me natera da zaplacem ali kad zaplacem onda je to stvarno krupna stvar!
|
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Nikad nisam zaplakala zbog nekog filma, pesme ili slicno. U sustini ne placem cesto iako to ne znaci da nisam emotivna osoba. Svoje emocije umem da iznesem na vrlo glasan nacin , pogotovo ako sam ljuta. Zaplacem i ja ako mi je tesko, ali bas tesko, kad ne postoji nijedan drugi nacin da izbacim iz sebe tu negativnu energiju.
Imala sam jedan period pun suza, zbog problema sa zdravljem, ali sam shvatila da od toga nema nista, da sa time unistavam sama sebe a problemi ostaju tj. da plac ne pomaze.
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Dosta teško i rijetko,ali kada dodje do toga,krijem se...
|
|
|
Plavušica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 71 Mesto: Beograd-Zemun
|
|
Nekad me i sitnice povrede.....ali najcesce placem iz besa.....
|
_________________ One uvek su u modi, o njima cuces sve,
Viceve najgore, cak i da su sponzoruse,
ti volis plavuse, svi vole plavushe
Jer najbolje su plavushe ! |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | ... Ili često? Jel' to mora bit neki baš onako trenutak kad ste sami, neka pjesma se čuje ili... ?
Znam da postoji slična tema u Trač partiji, ali ovdje se ne radi o tome KAD ste zaplakali, nego što sve može uticati na vas.
Ja eto, jako malo plačem.. |
Uglavnom se zaplacem kad sam sama ali cesto se to desi i dok slusam muziku,ustvari,najcesce.
Ranije sam mogla da zaplacem pred ljudima,bilo kad i bilo gde,sad,ne znam asto,ali vise ne mogu.
Uglavnom placem zbog ljubavi ili problema u porodici kojih je u poslednjih mesec dana bilo previse,placem jer sam zbog jednog coveka oslabila totalno i kad god neko vikne na mene ja to dozivljavam kao napad za koji nisam spremna da formiram odbranu,placem kad ispadnem kriva za nesto sto nisam (a to se desava od kad sam se rodila)...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|