:: |
Autor |
Poruka |
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Jedva cekam 27. jul i da picim za Podgoricu
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
Pg_boY Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Maj 2006 Poruke: 83 Mesto: Podgorica
|
|
ne znam da li znate,ali,Podgorica je grad koji je najvise puta bombardovan u toku Drugog s. rata.Zato i nije sacuvano puno starih gradjevina.Tu je velicanstvena Gimnazija koja mi zivot uze
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Pg_boY je napisao/la sledeće: | ne znam da li znate,ali,Podgorica je grad koji je najvise puta bombardovan u toku Drugog s. rata.Zato i nije sacuvano puno starih gradjevina.Tu je velicanstvena Gimnazija koja mi zivot uze |
To su saveznici fino tukli po Podgorici. Vise su je oni bombardovali, no svabe. Pogotovo ono pred kraj rata kad su svabe bile stacionirane na Cemovsko polje, a saveznici bombarduju li bombarduju Podgoricu.
I gledah ovija dana u "Hroniku" i ima fino da srede onaj "Viseci Most".
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
Drndoje Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Nov 2004 Poruke: 104
|
|
da li je grad lep ili ne donekle pokazuju gradjevine, ali lepotu grada cini cistoca sto i nije neki plus za podgoricu, ali ono sto podgoricu stvarno cini lepom su ljudi, a u podgorici su ljudi predivni
|
|
|
|
|
|
DavorCity Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 212 Mesto: Kumanovo
|
|
Nisam bio dosad ali planiram,kazu da je lepa Podgorica.Volim Novine...
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Podgorica jako lep grad... Ima dusu i srce..... volim da idem u Podgoricu i idem non - stop kod familije..... Sad su nam napravili i kruzni tok veliki.... jako lep grad.....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
vikky Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Jul 2005 Poruke: 106 Mesto: Kotor - Podgorica
|
|
U Pg sam dolazila jos od malih nogu. A sad zadnjih godinu dana zivim tu,zbog faxa,posla, a i josh poneceg Grad me svaki put iznova odusevljava,stvarno je wrh.
Interesatno je da su ljudi grad poceli da dijele na dva centra.Stari i novi iliti kako kazu sad Centar preko Morace(misleci na Vektru). Imam srecu da zivim u novom centru i u zadnjih par mjeseci stvarno izrasle su zgrade niotkuda. Podgorica is changing and I like it very much 8)
|
_________________ ... nisam dio bezlicne mase, svoja sam i drugacija ...
... kad budes stojao gdje ja sad stojim,shvatices da se bojim visine jer se nemam za koga prihvatiti ....
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
nesto nisam odusevljena podgoricom ne znam zasto , par puta sam bila ali jednostavno grad nije po mom ukusu
|
|
|
|
|
|
curica_pg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 209 Mesto: Podgorica
|
|
|
|
|
curica_pg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 209 Mesto: Podgorica
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Prelijep grad, nije sto sam ja rodjena taaaamo, no sto je to najljepsi grad na svijet, a kome se ne svidja, ocito je da nema ukusa. . . 8)
|
|
|
|
|
|
lukadr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 55
|
|
pa nije bas nesto lijep grad,u podgorici nemas sta da vidis
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|