:: |
Autor fotografije meseca ~mart~ je |
nextajox |
|
1% |
[ 1 ] |
° Jaca ° |
|
2% |
[ 2 ] |
vucko001 |
|
2% |
[ 2 ] |
erilla |
|
10% |
[ 10 ] |
^^CRNOGORKA^^ |
|
19% |
[ 18 ] |
dambolina |
|
1% |
[ 1 ] |
bane42 |
|
0% |
[ 0 ] |
Ljubisa1 |
|
6% |
[ 6 ] |
Marjan84 |
|
2% |
[ 2 ] |
pajica123 |
|
2% |
[ 2 ] |
Alexns |
|
0% |
[ 0 ] |
MTodorovic |
|
1% |
[ 1 ] |
Makro |
|
4% |
[ 4 ] |
slakoleonac |
|
2% |
[ 2 ] |
zorta |
|
0% |
[ 0 ] |
filicka |
|
3% |
[ 3 ] |
andrejica |
|
1% |
[ 1 ] |
buncalo |
|
3% |
[ 3 ] |
~SonicLady~ |
|
1% |
[ 1 ] |
¤ Idealno_losha ¤ |
|
4% |
[ 4 ] |
Mikan_89 |
|
0% |
[ 0 ] |
SKARLET2004 |
|
1% |
[ 1 ] |
jbstapar |
|
5% |
[ 5 ] |
BREE!!! |
|
23% |
[ 22 ] |
dragana.m |
|
1% |
[ 1 ] |
Jejaorka |
|
1% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 93 |
|
Autor |
Poruka |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Crnogorka
|
|
|
|
|
|
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
E ovo se zove konkurencija! Mnogo lepih slika, ali moj glas ide za BREE!!!
Ipak je Beograd- Beograd..
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
moja erillica dobija glas za najlepsu slicicu
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Evo slike koje su se meni svidjele (redom kako su stavljene na forumu): Ljubisa1, Marjan84, slakoleonac, filicka, buncalo, ¤Idealno _losha¤, jbstapar
s tim da jako ističem ¤Idealno _losha¤ & jbstapar.Te dvije slike su me se fakat jako dojmile, prekraasne su.Ne znam za koju od njih da glasam, pa ću pričekat kraj glasanja da vidim kojoj od njih će bit potrebniji moj glas.Ako budu u konkurenciji, a rekla bi da je ludo da ne budu.Ako ipak ne budu onda ću glasat za onu sliku s mog popisa koja bude u konkurenciji.Tako da ....da vidimo šta će bit
|
|
|
BREE!!! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jan 2009 Poruke: 26
|
|
Sve jača konkurencija, što je dobro. U mom užem izboru su: Bane42, Marjan84, Alexns, Makro i Skarlet2004.
Ima još vremena da razmišljam, ponovo gledam i - odaberem najbolju po mom ukusu.
A, o ukusima ne vredi raspravljati, mada je dobro, čak i poželjno, čuti i mišljenja drugih ...
|
_________________ Zato što je deo uredjivačkog tima svojim neodgovornim postupcima povredio moja verska osečanja, u znak protesta napuštam sajt domaci.de.
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=56785&postdays=0&postorder=asc&start=84 |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Voda, vatra, sneg... divni motivi na fotografijama, ali ovog puta od mene glas za kolegu Makro i vatru
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Top 3: erilla, CRNOGORKA, Makro...
Glasat ću za
erilla
|
|
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Glasao za Marjan84
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
BREE!!! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jan 2009 Poruke: 26
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Ode glas za Makroa
|
|
|
batin Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Jul 2008 Poruke: 542 Mesto: La Serena
|
|
za draganu.m
|
_________________ ...Srce radi za Slavu... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|