:: |
Autor |
Poruka |
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
naravno.to se desava uvek na pocetku veze,kad sam zaljubljen i kad nista osim devojke ne vidim.najbolje bi bilo da taj osecaj nikad ne prestane
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Pa dobro da li to nije normalno, ako nekoga volis ili si zaljubljen da sve delis sa njim? Da ga imas non-stop pored tebe, da svakog trenutka mozes da ga dodirnes, poljubis, zagrlis, ako to nije najnormalnije onda ne znam sta je
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
naravno to mi se uglavno cesto desava. Svog decka mnogo voli tako da bih rado bila sa njim 24h dnevno
|
|
|
|
|
|
Mala_crvena Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347
|
|
Da...to se i meni dogadalo ili kad volim osobu koja mene ne...ah to je jos cesce hehe...ali i ta mi osoba nedostaje
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
|
vendulja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 237
|
|
Zelim njega i samo njega uvjek i zauvjek...
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
da......ljubav je sljepa heeh...fali mi stalno on pa eto
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
da zelim da sam stalno pored svog decka
|
|
|
|
|
|
anabalind Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 217
|
|
Uh,zelim ga stalno...jako mi nedostaje kada nismo zajedno!
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
daaaa, volela bi da je uvek pored mene ili bar malo cesce
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Da... bez obzira na to što živimo daleko jedno od drugog, stalno želim da je kraj mene, da me ljubi i mazi, da zaspim na njegovim grudima svaku noć i da je on prvo što ugledam kad otvorim oči ujutro... Već godinama moje srce, duša i telo pripadaju njemu i nestrpljivo čekam dan kada će ova mučna fizička razdaljina između nas nestati i kad ćemo zajedno hodati kroz život i boriti se sa njegovim izazovima, čvrsto se držeći za ruke...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Da... bez obzira na to što živimo daleko jedno od drugog, stalno želim da je kraj mene, |
Upravo to. Jeste.
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Da... bez obzira na to što živimo daleko jedno od drugog, stalno želim da je kraj mene, da me ljubi i mazi, da zaspim na njegovim grudima svaku noć i da je on prvo što ugledam kad otvorim oči ujutro... moje srce, duša i telo pripadaju njemu i nestrpljivo čekam dan kada će ova mučna fizička razdaljina između nas nestati i kad ćemo zajedno hodati kroz život i boriti se sa njegovim izazovima, čvrsto se držeći za ruke... |
Sonic, ovako bi i ja rekla... Iako je sada njegov glas poslednje sto cujem pre nego sto zaspim i prvo sto cujem kada se probudim, ipak zelim da je u svakom trenutku tu, za mene dodirljiv, da mogu da mu kazem kako mi je, da mogu da ga poljubim, da mogu i sa njim da se posvadjam, sve je to deo jedne veze. Ali uskoro je vreme cekanja zavrseno... I onda cemo zajedno krociti kroz zivot, ici na kraj sveta (ali ovoga puta zajedno)
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|