:: |
Autor fotografije meseca ~septembar~ je: |
nextajox |
|
14% |
[ 8 ] |
Marjan84 |
|
9% |
[ 5 ] |
serijski-ubica |
|
3% |
[ 2 ] |
Maya_Lo |
|
3% |
[ 2 ] |
jerotije |
|
0% |
[ 0 ] |
Makro |
|
7% |
[ 4 ] |
slakoleonac |
|
1% |
[ 1 ] |
Cetnik sa Kosova |
|
1% |
[ 1 ] |
Ivanna Kraljica |
|
1% |
[ 1 ] |
dragan1687 |
|
1% |
[ 1 ] |
filicka |
|
14% |
[ 8 ] |
Milos_90_Nis |
|
5% |
[ 3 ] |
amanbre |
|
3% |
[ 2 ] |
savkone |
|
1% |
[ 1 ] |
Cekan |
|
12% |
[ 7 ] |
škorpijica |
|
3% |
[ 2 ] |
dradar |
|
0% |
[ 0 ] |
Ro90 |
|
1% |
[ 1 ] |
maarinaa |
|
3% |
[ 2 ] |
vikivesna |
|
5% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 54 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Nexta dobiva moj glas ovaj put.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
gradjanin 2. reda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Sep 2009 Poruke: 3
|
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Kada ce biti postavljanje ove slike za koju smo glasali mi koji smo se odlucili????
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Prvi deo poruke iznad je obrisan jer to sto si ti voulez napisao nema nikakve veze sa gradjanin 2. reda, on nije clan koji je pravio sinoc haos Inace, tebe sam vec usmerila na pravilnik ove teme, ali tebi je ocigledno mrsko da citas, dakle fotografije konkurisu do 15. u mesecu, a od 16. do kraja meseca traje glasanje i 1. uy sledecem mesecu se postavlja na portal pobednicka fotografija za prosli mesec, dakle 1.10. ce se na portalu naci fotografija meseca septembar, sto je i normalno, da bi nesto pobedilo u septembru mora proci taj mesec. Sledeci put bih stvarno molila da se uradi ono na sta vas uputimo, jer sve lepo pise u prvom postu ove teme.
gradjanin 2. reda - pravilo glasanja je da se moras odluciti za jednu fotografiju, komentari sve su lepe i tesko je odluciti nam, nazalost, nikako ne pomazu, tako da cu te zamoliti da pregledas fotografije i nekako se odlucis za jednog favorita
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
gradjanin 2. reda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Sep 2009 Poruke: 3
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Prvi deo poruke iznad je obrisan jer to sto si ti voulez napisao nema nikakve veze sa gradjanin 2. reda, on nije clan koji je pravio sinoc haos Inace, tebe sam vec usmerila na pravilnik ove teme, ali tebi je ocigledno mrsko da citas, dakle fotografije konkurisu do 15. u mesecu, a od 16. do kraja meseca traje glasanje i 1. uy sledecem mesecu se postavlja na portal pobednicka fotografija za prosli mesec, dakle 1.10. ce se na portalu naci fotografija meseca septembar, sto je i normalno, da bi nesto pobedilo u septembru mora proci taj mesec. Sledeci put bih stvarno molila da se uradi ono na sta vas uputimo, jer sve lepo pise u prvom postu ove teme.
gradjanin 2. reda - pravilo glasanja je da se moras odluciti za jednu fotografiju, komentari sve su lepe i tesko je odluciti nam, nazalost, nikako ne pomazu, tako da cu te zamoliti da pregledas fotografije i nekako se odlucis za jednog favorita |
Hvala na ukazanom pravilu.
Moj glas ide za "Marjan84" pošto inače mnogo volim slike prirode.
|
|
|
|
|
|
Marjan84 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"
|
|
hvala Gradjaninu 2 reda!
hvala Bane42
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
|
|
|
dradar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 8 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Od mene glas za savkone
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Na osnovu Vaših glasova, autor fotografije meseca septembra je filicka
ČestitamoOoOo
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
^^
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Cestitke filicka
Zasluzeno
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Hvala
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|