:: |
Autor |
Poruka |
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Moja preporuka za one sa stalnom vezom je router sa av i firewall!
Ako ne tako, onda neka se skrivju iza neke linux mashine kao shto je IP Cop, Clark Connect...
Nijedan antivirus i firewall ne mogu tako neshto da zamene!
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
B_Kosanovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Nov 2007 Poruke: 1
|
|
Moje misljenje je da je antivirus preko potreban prilikom surfovanja pogotovo ako skidate programe sa nekih nepoznatih sajteva.Iz iskustva pricam posto sam ja skinuo neki program za obradu filmova i naravno uz program pokupio i virus toliko jak da je preskocio kasperski i prilikom instalacije rasirio se u kompijuteru i to na svim particijama , napadajuci exe fajlove.Naravno da je kasperski reagovao i izbrisao virus ali su i svi fajlovi ostali osteceni. Radi se o virusu : Win32.Parite.b Problem sam resio ponovnom instalacijom Windowsa,iako je kasperski posle istalacije pronasao jos par komada na drugim particijama a bilo ih je ukupno preko 300 ! . Zato svima preporucujem Kasperski internet security 6 ili noviji i obavezno ga updatovati.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|