:: |
Autor |
Poruka |
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Fantasticna Cetvorka -mnogo je bolji prvi nego drugi, i ako su oba filma veoma lose uradjena pogotovo Silver Surfer, bas zalosno.
KUM -sva tri dijela EXTRA
SAW samo prvi dio, ostali su cisto sranj.
Spiderman, -meni licno su sva tri dijela ocajno uradjena, ljudi poput Piter Dzeksona, Majkl Beja, Stivena Spilberga, Giljerma Del tora, Dzordz Lukasa treba da rade takve filmove.
X Men - treci dio mi je mnogo bolji od pra dva.
Gospodari - Extra
Nacionalno Blago - malo mi je bolji drugi dio ali uzivam u dobroj Avanturi, a oba su bas odlicne prave Avanture
Indijana Dzons odlicna sva tri dijela
Back to the Future - Extra pravo uzivanje sva tri dijela
Matrix - pa ne bih da odvajam ni jedan jer scenario je odlicno napisan za sva tri dijela, super ideja i bas mi se svidjaju sva tri dijela.
28 Dana i Nedelja kasnije - mnogo mi je bolji prvi dio
Batman stariji filmovi - Prva dva su mi odlicna, dok mi je treci zbog promjene glumaca nekako slabiji a cetvrti sa Arnold Svarcanegerom ocajan
Ratovi Zvijezda - To nema potrebe da hvalim to su filmovi za sva vremena
Underworld - meni je bolji prvi dio
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|