:: |
Autor |
Poruka |
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
A Mile Kitic i on je chichica od 50-tak i sa sve naocaram skace po bini (neznam ko je od koga pokupio foru...al nema veze),nisam ja reko da bi JA za kes uradio sve,nego da ima ljudi,posebno ako su zavisnici nekog poroka ,al nema veze,bilo kako bilo taj Aca kakav god album da snimi koliko god malo hitova da ima,opet kad dodje na nastup napravi zvek,i neznam jos nekog da je bio na neki njegov nastup a da se nije proveo dobro.
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
ok druže ne kažem ja ništa za nastup ali samo kažem da možeš nabrojati ljude na prste koji daju dobar primer delom i pojavom ... jako malo... odosmo u offtopic
A da Aca napravi čudo na nastupu to jeste... kao on samo Bulat, Pejović, Šako i Džej pa ... mnogo praznih mesta
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Ja nemam prava da ga branim jer ga beskrajno volim... pa bi nazalost i ja mogla da skrenem u offtopic
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
|
|
Ok znam malo skrenusmo al dobro znaci generalno album....pa nemoze se reci da je los,da je moglo malo manje obrada i vise dobrih pesama moglo je ali boze moj,svak ima svoj ukus . Lesce ce biti veliki hit,chivas takodje (autobiografska,kad ga god vidim ne 'trosi' chivas )
|
|
|
|
|
shom1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 17 Mesto: Beograd
|
|
ljudi pa da li ste vi normalni, sve su dobre pesme, ceo album je super, a pesma lesce je bas u njegovom fazonu...
dosta pesam ne ulazi u usi na prvo slusanje, a i bilo bi glupo da je tako...
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
sta znaci lesce ?
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Lesce je inace groblje u Beogradu ali ne znam na sta se sad tacno odnosi, moracu da odslusam pesmu
edit: jeste, peva o groblju...ali ova pesma je starija, zar je moguce da tek sad izdaje?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
|
lesce je groblje na zvezdari... ali ja nisam cuo da je ranije izdata...
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
|
|
Mozda pre jedno meces do dva,ali je pevo nikola grbic(nema veze sa proslavljenim jugoslovenskim odbojkasom),inace on pise za njega pesme,pa je i 'lesce' napisao....mnogo dobra pesma.
|
|
|
|
|
|
|
|
znam ko je nikola grbic, on je napisao i upali svetlo...
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
|
|
i upali svetlo i kafanu na balkanu i comu i mnoge druge hitove....
|
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
On po mom mišljenju nije nikakav kralj... Samo jedan mafijaš koji ima nekoliko dobrih pjesama - Voljena, Kafana na Balkanu, Istina je da te lažem, Dobro jutro noći... Uključujući cijeli novi album... Bio bi mi draži da manje pjeva o "kafanama" i pražnjenju čaša.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|