:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Majka i sin pronađeni su mrtvi u svojoj kući u Subotici, a umrli su od gladi, objavljuju svi beogradski dnevni listovi. Skoro sva štampa na naslovnim stranama piše da su Viktorija Vojnić-Hajduk i njen sin Ivan pronađeni nekoliko dana nakon što su oboje umrli od gladi. Prema navodima „Blica” i „Politike”, Viktorija [78] i Ivan [57] pronađeni su u svojoj trošnoj kući u Subotici. „Politika” piše da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti sina perforacija čira na želucu i teško unutrašnje krvarenje, a da je njegova majka Viktorija, koja je bila nepokretna, pretrpela moždani udar. Tela majke i sina, kako piše list, pronađena su 31. oktobra, nakon sto je čovek koji je došao po grejalicu koja je bila na popravci kod Ivana obavestio policiju. Procenjuje se da je majka umrla sedam dana pre toga, a sin tri dana pre, kao i da Ivan nakon smrti majke nije bio u stanju da bilo koga o tome obavesti.
Pozivajući se na nezvanične informacije, „Politika” saznaje da je stručnjak iz Beograda koji je u subotičkoj bolnicu obavio obdukciju bio šokiran stanjem u kojem su se tela nalazila, i time da su kod oboje mišići potpuno atrofirali, što je posledica dugotrajne gladi.
Nema podataka kako su majka i sin preživljavali, ali se pretpostavlja da su se izdržavali tako što je Ivan povremeno popravljao stare električne aparate koji su pronađeni u kući. Nisu imali ogrev, a grejali su se tako što su palili novine i krpe.
„Politika” navodi da je na kapiji ostala poruka da od 1. novembra mogu da dobiju obrok u Narodnoj kuhinji.
„Večernje novosti” pišu da je njihova komšinica rekla da Ivan i Viktorija nikada nisu tražili pomoć od komšija niti se žalili da nemaju šta da jedu, a da joj je Ivan prilikom poslednjeg susreta rekao da ima puno posla oko majke. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
Upravo sam gledala na vijestima. Strašno, naježila sam se. Ne mogu vjerovati...mislim da su bili preponosni jer bi inače potražili pomoć.
|
|
|
| |
|
 |
robi8 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 106 Mesto: Slatina

|
|
| |
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Ne secam se da me je skoro ovako nesto potreslo!!! Necu nista drugo da kazem! Strasno! Tuga i zalost. Nadam se samo,d a ce Bozja kazna stici sve one, zbog kojih se desavaju ovako jezive stvari!
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
|
Bas mi je zao
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
Tuzno...
Nemam vise sta da kazem...
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
e zalosno......kakav smo narod.....da niko nije hteo da im pomogne.....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
katastrofa......
|
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 71
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
|
jadni ljudi!!nedo bog da se jos nekom to desi
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
| |
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
to jos nisam cuo,bar ne na nasim prostorima
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Bas zalosno,cudi me da niko nije pre nesto primetio...do duse ni ne cudi me,danas su ljudi sebicni...
|
|
|
| |
|
 |
Katy84 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 246 Mesto: Kranj

|
|
Kakva sramota za vladu.Dok se oni maste i prepucavaju parama narod umire od gladi.
Trebalo bi sve njih tako ostaviti da pocrkaju ko psi.Mogli bi malo da otvore oci i da prestanu sa spletkama i da vide sta se stvarno desava oko njih.
Toliko sam ljuta da bi jih sad mogla sve udavit :angry4:
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|