www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

U Subotici majka i sin umrli od gladi
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 1:31 pm    Naslov poruke: U Subotici majka i sin umrli od gladi Na vrh strane Na dno strane

Majka i sin pronađeni su mrtvi u svojoj kući u Subotici, a umrli su od gladi, objavljuju svi beogradski dnevni listovi. Skoro sva štampa na naslovnim stranama piše da su Viktorija Vojnić-Hajduk i njen sin Ivan pronađeni nekoliko dana nakon što su oboje umrli od gladi. Prema navodima „Blica” i „Politike”, Viktorija [78] i Ivan [57] pronađeni su u svojoj trošnoj kući u Subotici. „Politika” piše da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti sina perforacija čira na želucu i teško unutrašnje krvarenje, a da je njegova majka Viktorija, koja je bila nepokretna, pretrpela moždani udar. Tela majke i sina, kako piše list, pronađena su 31. oktobra, nakon sto je čovek koji je došao po grejalicu koja je bila na popravci kod Ivana obavestio policiju. Procenjuje se da je majka umrla sedam dana pre toga, a sin tri dana pre, kao i da Ivan nakon smrti majke nije bio u stanju da bilo koga o tome obavesti.
Pozivajući se na nezvanične informacije, „Politika” saznaje da je stručnjak iz Beograda koji je u subotičkoj bolnicu obavio obdukciju bio šokiran stanjem u kojem su se tela nalazila, i time da su kod oboje mišići potpuno atrofirali, što je posledica dugotrajne gladi.

Nema podataka kako su majka i sin preživljavali, ali se pretpostavlja da su se izdržavali tako što je Ivan povremeno popravljao stare električne aparate koji su pronađeni u kući. Nisu imali ogrev, a grejali su se tako što su palili novine i krpe.

„Politika” navodi da je na kapiji ostala poruka da od 1. novembra mogu da dobiju obrok u Narodnoj kuhinji.

„Večernje novosti” pišu da je njihova komšinica rekla da Ivan i Viktorija nikada nisu tražili pomoć od komšija niti se žalili da nemaju šta da jedu, a da joj je Ivan prilikom poslednjeg susreta rekao da ima puno posla oko majke. (Beta)

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravo sam gledala na vijestima. Strašno, naježila sam se. Ne mogu vjerovati...mislim da su bili preponosni jer bi inače potražili pomoć.

robi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Okt 2006
Mesto: Slatina

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 3:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemam rijeći

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 47

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne secam se da me je skoro ovako nesto potreslo!!! Crying or Very sad Necu nista drugo da kazem! Strasno! Tuga i zalost. Nadam se samo,d a ce Bozja kazna stici sve one, zbog kojih se desavaju ovako jezive stvari! Crying or Very sad

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 53

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas mi je zao

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tuzno... Sad
Nemam vise sta da kazem...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 5:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e zalosno......kakav smo narod.....da niko nije hteo da im pomogne.....

" I know the way to fuck them all...."

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

katastrofa......

....tvoj i u dobru i u zlu....

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jadni ljudi!!nedo bog da se jos nekom to desi

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

Venceremos
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Santa Clara

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to jos nisam cuo,bar ne na nasim prostorima Shocked

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas zalosno,cudi me da niko nije pre nesto primetio...do duse ni ne cudi me,danas su ljudi sebicni...

Katy84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 25 Jan 2006
Mesto: Kranj

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva sramota za vladu.Dok se oni maste i prepucavaju parama narod umire od gladi.
Trebalo bi sve njih tako ostaviti da pocrkaju ko psi.Mogli bi malo da otvore oci i da prestanu sa spletkama i da vide sta se stvarno desava oko njih.
Toliko sam ljuta da bi jih sad mogla sve udavit :angry4:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> U Subotici majka i sin umrli od gladi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon