:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Britanski naučnici prijavili su se za dozvolu za kreiranje genetskog materijala koji bi predstavljao hibrid čoveka i govečeta. Istraživači sa Kings koledža u Londonu i sa severnoengleskog Instituta za istraživanje matičnih ćelija planiraju da u jajne ćelije krava ubrizgaju ljudski DNK. Embrioni koji bi tako nastajali bili bi uništavani u roku od nekoliko dana, ali bi matične ćelije izdvojene iz njih bile korišćene za medicinska istraživanja lečenja neuroloških bolesti poput Parkinsonove i Alchajmerove. Protivnici ovog projekta ističu da je on suprotan lekarskoj etici i da je potencijalno opasan. Međutim, naučnici ističu da je nova tehnika neophodna kako bi se izbegli problemi koji nastaju zbog nedovoljnog broja ljudskih matičnih ćelija, koje se trenutno izdvajaju iz odbačenih embriona koji su nusproizvod lečenja neplodnosti. (Bi-Bi-Si)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Uh, kako su krenuli jos cemo i mitskog Minotaur(us)a da vidimo jednog dana kako hoda ulicom. Nije dobra ova vesti.
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
hibrid coveka i goveceta postoji odavno,bre!!!!!
je licno poznajem bar 10ak specimena
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Sta sve nema u zivotu da cujes...
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Da je bizarno-jeste , ali i je i u medicinske, naučne svrhe Nadam se da će ovom 'simpatičnom' kombinacijom uspeti da inoviraju princip lečenja Parkinsonove i Alchajmerove bolesti
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| kumche je napisao/la sledeće: | Uh, kako su krenuli jos cemo i mitskog Minotaur(us)a da vidimo jednog dana kako hoda ulicom. Nije dobra ova vesti.  | apsolutno se slazem,uskoro cemo moci da vidjamo sva moguca mitska bice po ulicama.Salu na stranu mislim da to nije eticki ispravno bar pio meni jer je i to covek tako da se ti doktori onda nista ne razlikuju od onih nemackih doktora koji su radili i istrazivali po logorima tokom drugog svetskog rata
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
uzas!!!!!!jadne te krave
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Matoro! Moj bivsi kolega je jedan takav hibrid.
Drugi metod je malo bezbolniji: Mom drugom kolegi devojka non-stop nabija rogove.
|
|
 |
w.i.t.c.h Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 31

|
|
|
hm, ne znam bash da li je ovo dobra vest. mislim, super ako ce pomoci protiv alchajmerove i parkinsonove bolesti, ali se stvarno pitam na shta ce taj hibrid lichiti.....
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
sta sve neke budale nece izmisliti da se dokopaju slave
|
|
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
E, sinoc sam gledao jednu zanimljivu diskusiju na TV. Poenta je da ce genetski materijal dobijen takvim putem imati 0,01 % kravlje DNK. Mislim da je dovoljno da se samo to spomene. Ne sudi nam upoznavanje sa degeneracijom (novom species), zbog tih 0,01%
|
| |
|
 |
|