:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Novi album Zdravka Čolića „Zavičaj” pojaviće se u prodaji 11. decembra, prvo u Srbiji, ali će turneja domaćeg kralja lakih nota verovatno krenuti iz njegovog zavičaja, Sarajeva. Kako je preneo sarajevski „Dnevni avaz”, početni tiraž Čolinog novog albuma, koji je snimljen u Londonu, biće 500.000 primeraka, a na njemu će biti 14 pesama. „Album će se prvo pojaviti u Srbiji, a nakon toga biće distribuiran u celom regionu. Početni tiraž ovog albuma za Srbiju biće 300.000 primeraka, u BiH 35.000, a po 15.000 planirano je za Makedoniju i Crnu Goru”, rekao je Čolićev menadžer Adis Gojak. Promotivna turneja planirana je za proleće. „Čolić će sa koncertima početi na proleće i za sada nemamo tačan plan gradova, ali ja bih voleo da turneja počne u Sarajevu”, rekao je Gojak.
Pored „Zavičaja”, na albumu se nalaze i pesme: „Mangupska”, „Merak mi je”, „Sve što meni prija”, „Bentbaša”, „Hajmo negdje nasamo”, „Kao moja mati”, „ Vrijeme”, „Nevjera”, „Sto puta”, „Tamo-amo, polagano”, „Svadbarskom ulicom”, „Sačuvaj me, Bože, njene ljubavi” i „Anđela”.
Još se ne zna koliki će tiraž biti za Sloveniju i Hrvatsku, ali će za izdavanje biti zadužen "Croatia Records", dok će taj posao u Srbiji obavljati PGP RTS, a u BiH "City Records".
Za Novu godinu, prema Gojakovim rečima, Čola neće nigde nastupati, već će novogodišnju noć provesti sa porodicom. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
Joj jedva cekam to da cujem
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
nektarinica Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum

|
|
|
Covek je neumoran!Iako nisam neki njegov veliki ljubitelj, moram reci-svaka cast!
|

|
|
| |
|
 |
viktorpop Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo

|
|
Znaci za Novu godinu slusamo Colu, Z.Samardzica i Anu Nikolic kao hit albume, ovih mesec dana treba da udje svima, Menadzeri i marketing su cudo, tako rade pravi majstori show biznisa. Neznam sta Joksimovicem i on obicno u ovo vreme plasira novi album
|
|
|
| |
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
|
Bio je red!Jedva cekam...kad javim drugarici ima da polidi od srece!(Cola joj je omiljeni pevac)
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Cola ko cola,meni nije nista poseban pevac...i ako ima par dobre pesme...
|
|
|
| |
|
 |
damir_tz Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 85

|
|
|
jedva cekam da cujem ovaj njegov novi almbum mislim da vecina javnosti ocekuje nesto spektakularno mada mislim da nece biti tako ali hajd vidjet cemo
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| |
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
iskreno slusam samo neke njegove pjesme; extra je on je oldschool i najvishe ga zbog toga cjenim - a sto se tice nastupa - pa covjek je zaradio nemora da nastupa do kraja zivota
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
|
nije mi bas mio pjevac ali ima par stvari koje ponekad cujem rado
|
|
|
| |
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
Unbreakable unstopable Cola!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|