:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Pijana Britni Spirs, koja je pre nekoliko dana u Santa Moniki pokazala međunožje oduševljenim paparacima, potpuno je odlepila nakon odluke da se razvede od Kevina Federlajna. Sa svojom novom najboljom drugaricom Paris Hilton, Britni lumpuje po Americi, a njih dve se ubiše dokazujući da „damama” nisu potrebne gaće, o grudnjacima i da ne pričamo. Novi hit Britni Spirs trebalo bi da se zove „Dotakla sam dno života” - raspojasana pevačica je za samo sedam dana uspela da pokaže sve čime raspolaže - golo međunožje, zadnjicu - takođe golu, opuštene grudi... To nije sve! Kada se pogledaju njene slike, jasno je da je Spirsova ili pijana k’o letva ili drogirana. Dok Britni i Paris, kojima se sada pridružila i raskalašna Lindzi Lohan, luduju noćima, zgubidan Kevin Federlajn trlja ruke jer skandalozne fotografije sigurno neće pomoći njegovoj bivšoj supruzi kada na red dođe rasprava o starateljstvu nad njihovim sinovima Šonom Prestonom i Džejdenom Džejmsom. (Blic)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
na šta čovjek spadne....
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
nektarinica Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum

|
|
Uzas,kakav retard!
Pa porodila se skoro,novine pisu kako je ona 'brizna' majka,zeli jos dvanaestoro dece,slika se sa bebom u ovom,onom casopisu,samo o tome prica,samo je to zanima.Njena beba,njena beba,njena beba.....Verovatno ne moze da podnese tu kolicinu ljubavi prema svojoj bebi pa je morala da se nadrogira i usljoka,i skida donji ves,lize se sa onim drugim retardom od one Paris Hilton.......
Bas je savesna majka....
Bre,ja bih nju tukla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|

|
|
| |
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
šta, žena se razgolačila. Osiča se komotnije bez gačica.
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
e ovo je stara vest,da ne pricam sta sam sve procitao sta ona i Tara Rid rade od kad su pocele da izlaze s Paris...To su sve sami retardi...
|
|
 |
PlavaRuzica Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

|
|
|
pa uopste ne misli na svoje sinove...kakve je to majka, samo sto ja tu decu ne bi dodelila ni njoj ni njemu, nego drzavi
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
leleeeeeeee rospija,bre!!!
ja uvek kazem da je bolja kao striptizeta nego pevacica
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
hehe nemam komentar samo
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
| |
|
 |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang

|
|
Americke Seljanke koje imaju puno para...samo se pitam, kad 'odrastu' kakvo ce misljenje imati na 'takve' stvari
Najgore je to sto su nekim tinejdzerima "idoli", boze sacuvaj!
P.S. Treba njih sa maljem u sred cela
|
_________________ SAMO JA!!! |
|
| |
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
|
kravetina..strasno kako je to ruzno, ogavno..bljak
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
| |
|
 |
tomicxxl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 26 Nov 2006 Poruke: 1 Mesto: Brcko

|
|
Ma kre**o bi je ja, dinara joj ne bi uzeo... 8)
[Edit by Annabel_Lee: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ bocky |
|
| |
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
|
Ja sam cula kako je ona to uradila da bi prikazala svima da je luda,zato sto ne zeli da zadrzi decu,posle razvoda sa muzom....e sad koliko je to istina,neznam..ali tako se prica...a i bas me briga,ja nju nikada nisam ni slusala,niti cu je kad slusati...kretenka...
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|