www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dečak se obesio imitirajući pogubljenje Sadama Huseina
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 12:07 am    Naslov poruke: Dečak se obesio imitirajući pogubljenje Sadama Huseina Na vrh strane Na dno strane

U Pakistanu je jedan dečak umro pokušavajući da imitira vešanje Sadama Huseina nakon što je na televiziji video egzekuciju bivšeg iračkog predsednika, saopštila je u ponedeljak pakistanska policija. Devetogodišnji dečak, uz pomoć desetogodišnje sestre, obesio se o ventilator na plafonu u stanu, precizirala je policija. Tragedija se dogodila u distriktu Rahim Jar Kan u centralnom delu Pakistana. „Devojčica je hitno pozvala u pomoć majku i tetku koje su bile u susednoj prostoriji, ali one nisu stigle da intervenišu na vreme”, objasnio je Alamgir Paraš, otac nesrećnog dečaka. On je objasnio da su deca videla na pakistanskoj televiziji scenu pripreme egzekucije Sadama Huseina, trenutak kada mu stavljaju omču oko vrata. (serbian cafe)

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svasta...ja sam se cudila kad sam videla da se pusta na tv...ipak se zna kad se sme pustat...uzas..

sadam i posle smrti muci narod

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bez obzira sta je on sve radio i kome.
Nisu trebali ma nisu smeli to prekazati na tv-u a ni snimati.

ALEEX
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: iza 7 mora,brda itd....

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da to treba snimati da bi se narodu dokazalo da je mrtav!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 5:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ovako nesto jos nisam cuo .. a slazem se sa vama da ovo uopste nije trebalo ni da se prikazuje .. mislim koja glupost ali ajde .. sta se tu moze ..

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 6:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto sta je donela ta amerika,pa zna se kad se pranose takve stvari a n direktan prenos u po bela dana.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

....tvoj i u dobru i u zlu....

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 6:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

upravo to rizmal .. a sta si mislio da amerikanci nece da se " pohvale " nekim svojim uspehom koji su napravili .. mislim pa zar nisi vec upoznat s tim Confused

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 6:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky je napisao/la sledeće:
upravo to rizmal .. a sta si mislio da amerikanci nece da se " pohvale " nekim svojim uspehom koji su napravili .. mislim pa zar nisi vec upoznat s tim Confused
upoznat sam ja s tim da oni vole da se hvale kad bilo sta urade pa makar i kad bace A-bombu na Japan(vau kakav je to podvig bio Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad )ma vise su mi preko glave....A kao sto sam i reko nista vega se oni dotaknu ne izadje na dobro....

....tvoj i u dobru i u zlu....

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 9:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

alex taj snimak su mogli da puste negde oko 01 u ponoc kad deca nece gledati a ni roditelji nisu smeli to da prikazu...jer iskreno ja kad sam to videla odma sam promotala program, takve stvari mi se gade i to je surovo..

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 49

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 2:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky prijatelju nek' ti je Bog na pomoci i tebi i svim dobrim ljudima u Americi koje gazi Bushova cizma..a sto se ne udavi onim perecom hehehe da narod odahne hehehe

Nek se snimilo jer sad se dokaza da su po ko zna koji put pokazali koliko su Ameri bezgrijesni samim time odabirom krvnika i njihovim pljuvanjem po osudjeniku na smrt pa ma ko da je

a taj Pakistanski otac nije trebao dozvoliti da djeca to gledaju..mada podsvjesno mislim da ih je namjerno postavio pred tv kako bi vidjeli da ne zaborave sta su im Amerikanci uradili

ja bih tu kaznila oca , a zali Boze djecijeg zivota i rano prekinute djecije igre i smijeha

la_descarada
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Okt 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 10:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to nije smelo ici preko tv-a....nikako!bas zbog ovakvih slucajeva!

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 11:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
eto sta je donela ta amerika,pa zna se kad se pranose takve stvari a n direktan prenos u po bela dana.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

za direktan prijenos u po bijela dana nije kriva Amerika nego televizije koje su to prenosile. Istina je da većina zla dolazi iz bijele kuće, ali za ovakve stvari oni nemaju veze Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dečak se obesio imitirajući pogubljenje Sadama Huseina Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon