:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
U Pakistanu je jedan dečak umro pokušavajući da imitira vešanje Sadama Huseina nakon što je na televiziji video egzekuciju bivšeg iračkog predsednika, saopštila je u ponedeljak pakistanska policija. Devetogodišnji dečak, uz pomoć desetogodišnje sestre, obesio se o ventilator na plafonu u stanu, precizirala je policija. Tragedija se dogodila u distriktu Rahim Jar Kan u centralnom delu Pakistana. „Devojčica je hitno pozvala u pomoć majku i tetku koje su bile u susednoj prostoriji, ali one nisu stigle da intervenišu na vreme”, objasnio je Alamgir Paraš, otac nesrećnog dečaka. On je objasnio da su deca videla na pakistanskoj televiziji scenu pripreme egzekucije Sadama Huseina, trenutak kada mu stavljaju omču oko vrata. (serbian cafe)
|
|
|
| |
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 71
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
svasta...ja sam se cudila kad sam videla da se pusta na tv...ipak se zna kad se sme pustat...uzas..
sadam i posle smrti muci narod
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Bez obzira sta je on sve radio i kome.
Nisu trebali ma nisu smeli to prekazati na tv-u a ni snimati.
|
|
|
| |
|
 |
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....

|
|
|
Ja mislim da to treba snimati da bi se narodu dokazalo da je mrtav!
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
E ovako nesto jos nisam cuo .. a slazem se sa vama da ovo uopste nije trebalo ni da se prikazuje .. mislim koja glupost ali ajde .. sta se tu moze ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
eto sta je donela ta amerika,pa zna se kad se pranose takve stvari a n direktan prenos u po bela dana....
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
upravo to rizmal .. a sta si mislio da amerikanci nece da se " pohvale " nekim svojim uspehom koji su napravili .. mislim pa zar nisi vec upoznat s tim
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| Boky je napisao/la sledeće: | upravo to rizmal .. a sta si mislio da amerikanci nece da se " pohvale " nekim svojim uspehom koji su napravili .. mislim pa zar nisi vec upoznat s tim  | upoznat sam ja s tim da oni vole da se hvale kad bilo sta urade pa makar i kad bace A-bombu na Japan(vau kakav je to podvig bio )ma vise su mi preko glave....A kao sto sam i reko nista vega se oni dotaknu ne izadje na dobro....
|
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 71
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
|
alex taj snimak su mogli da puste negde oko 01 u ponoc kad deca nece gledati a ni roditelji nisu smeli to da prikazu...jer iskreno ja kad sam to videla odma sam promotala program, takve stvari mi se gade i to je surovo..
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Boky prijatelju nek' ti je Bog na pomoci i tebi i svim dobrim ljudima u Americi koje gazi Bushova cizma..a sto se ne udavi onim perecom hehehe da narod odahne hehehe
Nek se snimilo jer sad se dokaza da su po ko zna koji put pokazali koliko su Ameri bezgrijesni samim time odabirom krvnika i njihovim pljuvanjem po osudjeniku na smrt pa ma ko da je
a taj Pakistanski otac nije trebao dozvoliti da djeca to gledaju..mada podsvjesno mislim da ih je namjerno postavio pred tv kako bi vidjeli da ne zaborave sta su im Amerikanci uradili
ja bih tu kaznila oca , a zali Boze djecijeg zivota i rano prekinute djecije igre i smijeha
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
la_descarada Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204

|
|
|
to nije smelo ici preko tv-a....nikako!bas zbog ovakvih slucajeva!
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | eto sta je donela ta amerika,pa zna se kad se pranose takve stvari a n direktan prenos u po bela dana....  |
za direktan prijenos u po bijela dana nije kriva Amerika nego televizije koje su to prenosile. Istina je da većina zla dolazi iz bijele kuće, ali za ovakve stvari oni nemaju veze
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
|