:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Postat ćemo biseksualni - 'Evolucijom prema jedinstvenom modelu žene i muškarci postaju sličniji. Seks više nije čin za reprodukciju. Neće biti važno imamo li partnera drugog ili istog spola. To je cijena evolucije.'
RIM - Poznati talijanski liječnik i bivši ministar zdravstva Umberto Veronesi ocijenio je da je čovjekova budućnost biti biseksualac.
"Evolucijom prema jedinstvenom modelu žene i muškarci postaju sličniji. Muškarac se više ne treba boriti za preživljavanje i proizvodi manje hormona, a žena koja ima nove dužnosti proizvodi manje estrogena i organi za reprodukciju atrofiraju. Seks više nije čin za reprodukciju. Dakle više neće biti tako važno provodimo li seks s partnerom drugog ili istog spola. Seks će ostati činom ljubavi", rekao je Veronesi u razgovoru za list Riformista, te je svoju tezu ponovio za internetsku stranicu lista Corriere della Sera.
Veronesi je uvjeren kako je to pozitivna cijena koja se plaća prirodnoj evoluciji.
Profesorica seksologije na rimskom sveučilištu La Sapienza Chiara Simonelli drži kako je "fenomen na svome početku" i bit će potrebne još "dvije ili tri generacije da se ostvari", te kako će to biti "biološka i kulturna revolucija".
Hina|Net.hr
19.08.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Pa, super!
Šteta što ja to neću doživeti...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Jos jedan prilog pravdanju i propagiranju homoseksualizma
|
|
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
| Citat: | | RIM - Poznati talijanski liječnik i bivši ministar zdravstva Umberto Veronesi ocijenio je da je čovjekova budućnost biti biseksualac. |
Kakva glupost, pa ne zele svi isto
Pu pu pu ne daj boze
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Revolucija?
Ako se ja ne varam ni danas se nikom ne brani da spava sa deckom/devojkom , da se organizuju orgijanja, trojke itd..
Ne svidja mi se to prognoziranje buducnosti,ali ioanko smo obavesteni da nas je na Zemlji previse,pa nije ni potrebno da se vise razmnozavamo.
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Mislim da ćemo, ipak, biti hermafroditi
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
| Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Mislim da ćemo, ipak, biti hermafroditi  |
Ja ipak mislim da nas vise nece biti.. tako je i bolje, previse je zamracenih i pomucenih umova izraslo Molim samo Milostivog Boga da nas sto pre procisti.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
E jojjjjjj jedino mi je drago sto cu ja tada biti mrtav
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Što ste tako rezervisano prema tome? To bi baš bilo super. Meni je, ponavljam, žao što tada neću biti živa.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
SrXXX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba

|
|
ma do toga mi ćemo sami sebe iz*ebati tj. neće nas više biti zbog ovih glooposti sa globalnim zagrijavanjem itd
edit by škorpijica: neke stvari mogu i sa zvezdicom
|
|
|
| |
|
 |
Eternity Dobro upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ

|
|
|
Sta sve covek nece cuti.... Nista ljudi, nista uma.
|
|
|
| |
|
 |
|