www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cecin dečko...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 6:06 pm    Naslov poruke: Cecin dečko... Na vrh strane Na dno strane

Najpopularnija srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i najbolji srpski reli vozač Andrej Kulundžić već tri meseca su u srećnoj ljubavnoj vezi, ekskluzivno otkriva Press. Višegodišnje prijateljstvo između folk dive i suvlasnika luksuznog auto-magazina „Top spid" kulminiralo je romansom koju zaljubljeni par vešto krije i od svojih najbližih prijatelja. Prema rečima sagovornika Pressa koji je insistirao na anonimnosti, Ceca i Andrej se bukvalno ne razdvajaju, spremaju se da uskoro otputuju na zajednički odmor i čak razmišljaju o veridbi!

- Cecu i Andreja su upoznali zajednički prijatelji pre nekoliko godina, ali niko nije ni slutio da će se njihovo prijateljstvo pretvoriti u ozbiljnu vezu koja traje puna tri meseca - navodi naš sagovornik, i dodaje da Andrej i Ceca svaki slobodan trenutak provode zajedno.

I zaista, zaljubljeni par je viđen kako razmenjuje nežnosti u intimnoj atmosferi jednog luksuznog restorana u centru Beograda. U više navrata Andrej je viđen kako dolazi u Cecinu vilu na Dedinju.

- Kako stvari stoje, Ceca bi uskoro mogla da stane po drugi put na ludi kamen jer, prema rečima njenih najbližih, nije bila tako zaljubljena otkako je upoznala Željka Ražnatovića - kaže naš sagovornik.

Zbog svoje velike popularnosti, Ceca i Andrej zasad kriju svoju vezu čak i od svojih najbližih prijatelja, kako ne bi izazvali razna spekulisanja po medijima.

U želji da proverimo naše informacije, juče smo kontaktirali Cecu i Andreja. Ceca je saslušala naše pitanje i samo se slatko nasmejala, a Andrej je rekao:

- Ne želim da komentarišem u medijima svoj privatni život.
N. PAJIĆ

(Press)

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citala sam to i prva pomisao kad sam videla naslovnicu je bila-ma nema sanse, gde sa njim, ali kad sam procitala da je suvlasnik magazina top speed.....he he, mozda je i moguce, ali nikad ne bih rekla da je on njen tip

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarnoooooooooooo Shocked Shocked Shocked Shocked ....e i za to me boli uvo...velika faca CECA Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znala sam da ce kad tad naci nekog....a ne da stalno da vice moja jedina ljubav je bio ARKAN Rolling Eyes

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

VEĆ 3 mjeseca jaaaao koliko dugo Shocked Rolling Eyes

.::pinki::.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 37

Datum registracije: 03 Apr 2006
Mesto: u dugovima :))

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ne verujem da je to istina

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 4:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne verujem da je istina,ali bih volela da je istina.Ceca je bas dosta patila.Vreme je da bar malo bude srecna(nikada nece biti srecna kao sto je bila sa Zeljkom,ali bar malo...)

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 9:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dali neko moze staviti sliku tog tipa??bas me zanima kako izgleda Mr. Green

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je mnogo zao Arkana, znam da ga je Ceca mnogo volela. Drago mi je ako je istina to sto se prica da je sa njim. Vrime je da i ona malo bude sretna.

~ Banetova Žena ~

astrica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jul 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 6:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa i treba..koliko je proslo od arkana...zasluzila je i ona da ima ponovo malo ljubavi

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Francuskinja je napisao/la sledeće:
Znala sam da ce kad tad naci nekog....a ne da stalno da vice moja jedina ljubav je bio ARKAN Rolling Eyes

Hvala Bogu da će naći nekoga Wink

Može se voleti i više puta u životu Very Happy

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2007 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi ma sta je vama zar vam nije dovoljno zute stampe pa sada i ovde to radite pustite ljude da zive svoj zivot, kao sto vi zivite svoj, a ako su zajedno neka im je sa srecom

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Cecin dečko... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon