www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pomozimo ovom dečaku!
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 5:02 pm    Naslov poruke: Pomozimo ovom dečaku! Na vrh strane Na dno strane

Posle jučerašnje priče Pressa o hrabrom dečaku Radetu Aksiću (13) iz Kraljeva koji sam, bez igde ikoga, brine o teško bolesnoj majci Spasi (49), telefoni našeg dopisništva u Kraljevu usijali su se! Ljude sa svih strana Srbije potresla je priča o strašnoj sudbini dečaka. Dobri ljudi uplaćuju pare, šalju hranu, garderobu, opremu za stan...
Rade Aksić, podsetimo, godinu i po dana sam brine o teško bolesnoj majci Spasi (49), koja ima rak pluća. Njih dvoje žive sami u trošnom stančiću od 39 kvadrata. Sve što imaju jeste Spasina penzija od 7.000 dinara i minimalna pomoć Centra za socijalni rad. Pored malo nameštaja, u kući imaju samo šporet, stari televizor i pokvarenu veš-mašinu. Radetovoj majci najpotrebniji su vitamini koje treba da uzima posle jakih lekova, za koje nemaju novca. Nažalost, njena penzija ne može da pokrije ni najosnovnije.

Da Rade nedavno po prvi put nije izostao iz škole, njegovi drugari, nastavnici i sugrađani ne bi ni znali koliko mu je teško. Rade se nikome nikad nije požalio. Školu nije zapostavio. Odličan je đak. On je pomoć za svoju majku potražio samo od nadležnih ustanova, koje su, nažalost, ostajale neme.

Ovaj hrabri dečak pre nego što pođe u školu spremi majci sve što treba.

- Napravim nešto za jelo, odem u školu, pa opet dođem kada je veliki odmor da je obiđem. Ma, nije mi teško, znam da moram, da nema ko drugi da pomogne. A danas nam je toliko ljudi došlo, doneli su nam svašta, hranu, odeću... Sada imamo ulja za celu godinu, čak 18 litara! Pa, ništa nam više ne treba! - skromno priča mali Rade. Nađe vremena za sve, osim za igru. Morao je preko noći da odraste.

Svi ljudi dobre volje koji žele da pomognu Radetu Aksiću novčanu pomoć mogu uplatiti na žiro-račun u A banci na broj: 115-12125-64 sa naznakom: "humanitarna pomoć za Spasu Đukić".

(Press)

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 03, 2007 10:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zao mi je tog decka stvarno... potrudit cu se da pomognem... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 04, 2007 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako hrabar, i prerano sazreo mlad dečko... Drago mi je što imam priliku pomoći jednoj tako divnoj detinjoj duši i njegovoj majci...

**nedostizna**
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 08 Nov 2007
Mesto: Nemacka - Srbija

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako hrabar decak... Ostala sam bez textra, skoro ne znam shta reci na ovako neshto... Svaka cast detetu

Nikola_BG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 1:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakako cu pomoci ovo decku koji igrom sudbine,nece imati cega lepog de se seca iz detinjstva!

basra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 26 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam ostala bez teksta...strasno mi je zao..svaka cast tom decaku koji je tako brzo morao da odraste i da se brine za majku... Sad

minjaisanja
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: *Paviljoni*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je stvarno strasno...Pa ajde bar mi da se potrudimo da mu pomognemo kad drzava nece....Ja sigurno hocu...

babyboom
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 54

Datum registracije: 10 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao i mnogi i ja sam ostala bez teksta, to je dokaz koliko neko tako mlad moze biti toliko zreliji od vecine nas starijih , potrudicu se da pomognem skromnim prilogom

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 18, 2007 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Svi ljudi dobre volje koji žele da pomognu Radetu Aksiću novčanu pomoć mogu uplatiti na žiro-račun u A banci na broj:

Koja banka?

Aifel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim da pomognem ali da li neko moze reci koja je banka u pitanju....

benkovac
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 18 Nov 2007
Mesto: Kraljevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vjerovatno ALKO banka, a i nema bas puno banaka sa A, a i ziro racun je tu tako da nebi trebalo biti tesko naci' Idea

MadDoog
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 21 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast malom....ostao sam bez texta..... Crying or Very sad

Treba im pomoci ko kako moze. JA cu se potruditi da ucinim nesto, koliko je to u mojoj moci....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pomozimo ovom dečaku! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon