:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Grupa navijača Crvene zvezde u nedelju je na poluvremenu prvenstvene utakmice protiv Hajduka iz Kule pretukla jednog policajca u civilu i nanela mu telesne povrede, zbog kojih je prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu!
Incident kakav nije zabeležen na srpskim stadionima, počeo je paljenjem baklje u gornjim redovima severne tribine, pred sam kraj prvog dela utakmice. Policajac je pokušao da privede navijača koji je to uradio, ali na to je veća grupa Zvezdinih pristalica krenula ka njemu, kako bi ga u tome sprečila.
Očevidac je ispričao novinaru MONDA kako se policajac dao u bekstvo ka "istoku", ispalivši pri tom dva hica u vazduh. Kada je stigao do istočne tribine, bacio je pištolj i pokušao da preskoči ogradu, ali je "zapeo" na šiljcima i nije uspeo da pobegne.
Grupa navijača ga je sustigla, oborila na zemlju i uspela da ga brutalno pretuče - uz paljenje gornjeg dela tela bakljom! - pre nego što su se umešali uniformisani pripadnici žandarmerije. Nastao je žestok sukob, u kojem su organi reda koristili pendreke, a Delije pesnice, baklje i izvaljene stolice. (Mondo)
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
boze me sacuvaj...ako su to zvezdasi, ma sta zvezdasi...ako su to ljudi onda neka hvala...nemojte me vise tako zvati
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
manijaci, i jedni i drugi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
vlada 74 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 30 Jun 2007 Poruke: 3

|
|
|
To nisu navijači to su huligani i manijaci kojima nije mesto na stadionima nego u zatvorima nekoliko godina,to se može samo kod nas napasti policajca na dužnosti i proći nekažnjeno ili sa nekom mizernom kaznom.
|
|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
a ja se pitam kako su oni uneli te baklje... mozda je i tu policija pogresila, nije dovoljno dobro gledala sta ko unosi
nije da sada pravdam navijace (ako oni tako mogu da se nazovu), nego samo kazem da tu negde ima i greske kod obezbedjenja...
|
Poslednja prepravka: Devojka od cokolade datum Pon Dec 03, 2007 6:24 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ma naravno da su imali baklje.
Bio je frend vratio se kao iz rata. Dobro, nije mu prvi put, ali eto ovaj put nije mogao vjerovati da se to događa na takvoj tekmi. A onda sam se zapitala a zašto ne? Na takvim lokalnim se takve stvari najviše i događaju .
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| vlada 74 je napisao/la sledeće: | | ...to se može samo kod nas napasti policajca na dužnosti i proći nekažnjeno ili sa nekom mizernom kaznom. |
E, isto tako jedino kod nas policajac (na duznosti ili ne) moze da napadne civile sa razlogom ili ne i da prodje cak i bez istrage a suspenziju ni da ne pominjem...to ti je "uzajamno-povratni proces" : Malo mi vas, malo vi nas i "svi srecni i zadovoljni".
|
Poslednja prepravka: Alexns datum Pon Dec 03, 2007 7:08 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
ne mogu vjerovat... kakvi su to divljaci...
|
|
 |
*Trola41* Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd

|
|
iskreno,ja sam navijac,i ja sam jedan od ONIH koji idu na sve zvezdine utakmice (ponekad i inostranstvo(zavisi od vize))
jeste,malo je preterano pa sta?
sta je on koji djavo trazio na 2 metara od navijaca????
bio sam na toj utakmici,i covek je sasvim zasluzeno dobio batine,ali sto se baklji tice...nisam bio za to... ali uvek smo MI navijaci krivi,Panduri su UVEK u pravu.. pa dokle ce vise oni biti u pravu???
toliko od mene!
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| *Trola41* je napisao/la sledeće: | iskreno,ja sam navijac,i ja sam jedan od ONIH koji idu na sve zvezdine utakmice (ponekad i inostranstvo(zavisi od vize))
jeste,malo je preterano pa sta?
sta je on koji djavo trazio na 2 metara od navijaca????
bio sam na toj utakmici,i covek je sasvim zasluzeno dobio batine,ali sto se baklji tice...nisam bio za to... ali uvek smo MI navijaci krivi,Panduri su UVEK u pravu.. pa dokle ce vise oni biti u pravu???
toliko od mene! |
izvini molim te, kakav je to onda naziv NAVIJAC, ako se generalno ide na utakmice da bi se tukao s nekim, a ne navijao, kao sto je i red...
preterano , pa sta.....ne zelim ti da ti se desi da je tebe neko tako pretukao, videla bih da li bi rekao pa sta....
iako sam zvezdas, osudjujem ovo jer je izazvano bez ijednog povoda, a da li inace mislite za bezbednost dece koja dolazi da gleda utakmicu? naravno da ne...
zalosno i strasno......
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Ma sad su veliki huligani i opasni likovi pretukli jednog lika od 42 godine... Al sto volim kad stanu naspram kordona gde ima isto toliko pandura koji su iovako nervozni i samo cekaju povod pa da vidis kako su fini svi u red jedan po jedan. A ovamo aj da bijemo pandura?
I paz molim te pitanja 'sta ce on na 2 metra od navijaca' u izvinite gospodo predsednici sto vam je prisao. Ko ste bre vi sta umisljate? Da naravno da sme da vam pridje, i da naravno DA SME DA HAPSI! Pa to mu je posao, sta ocekujete? Da ce da gleda kako masete bakljama? Kako da ne ....
Zao mi je samo ljudi koji zaista vole zvezdu i koji nosi salove jer ce ovih dana na ulici nositi zvezdin sal oko vrata biti isto kao da si stavio transparent "PANDURI POLOMITE ME!"...
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
| Citat: | | Ko ste bre vi sta umisljate? Da naravno da sme da vam pridje, i da naravno DA SME DA HAPSI! Pa to mu je posao, sta ocekujete? Da ce da gleda kako masete bakljama? Kako da ne .... |
slazem se potpuno... nisu oni bogovi, ak su zvezdasi
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|