:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Ako ste proteklih godina odmor provodili negde u inostranstvu, na plažama ste mogli da primetite dosta mladića koji su pedantno izdepilirani. Priznaćete da se oči jednostavno "lepe" za preplanulo, glatko muško telo, izdefinisane muskulature.
Bez obzira na to što su nekada jedini muškarci koji su se rešavali malja bili sportisti jer im je priroda profesionalnog treninga to i uslovljavala, danas su u modi momci bez dlačica, piše "Glas".
Balkanski temperament još uvek teško prihvata činjenicu da recimo jedan mačo muškarac depilira grudi, ali kozmetički saloni iz dana u dan primaju sve više onih momaka koji to rade iz estetskih razloga.
Ukusi su različiti, razume se, ali šta kažete kada na plaži vidite čoveka koji se sunča, a njegove dlake ispod pazuha se razdele na dva manja "žbuna"? Ne deluje privlačno! Ili recimo momak u kupaćim gaćicama kome gomila dugačkih dlaka viri iz njih što u pravcu butina, što u pravcu stomaka. Užas!
Mnoge devojke vole mladiće koji vode računa o ličnoj higijeni, pa pribegavaju i ovakvim kozmetičkim zahvatima i često se dešava da ih savetuju kada je u pitanju depilacija.
Opet sa druge strane neke dame smatraju da dečko bez dlaka poseduje veliku dozu feminizma, pa beže od takvih glavom bez obzira, što naravno nije tačno u većini slučajeva. I dok su mišljenja podeljena gde god da se okrenete vidite momke bez jedne jedine dlačice.
Uostalom, zašto ne probate da klizite po glatkom frajeru u vreloj ljubavnoj igri, možda ćete promeniti mišljenje!
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
u modi su i momci sa torbicama... ali fala bogu sto ja nisam moderan... Nebitno, to je sloboda izbora isto kao i estetska hirurgija... razumem kada neko to radi iz zdravstvenih razloga razumem i ovo samo me nervira. trakica, žvakica, kosica a plitki k'o potok
|
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
^^ tako je kolega neka im i tašnice i trakice i žvakice... kad im nema pomoći
elem... po meni je ovo stvarno pretrivanje... nekako mi depilacija ne ide uz muške... ali šta znam.. ko voli, nek izvoli...
|
|
| |
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Mushkarci bez dlaka lakshe dobiju osip bubuljica shto bi meni bilo odvratnije nego dugachki zbunovi ispod pazuha.
Pored toga, u chasovima intime, mislim da zenama je potrebnije da imaju da napipaju shto na svom telu nemaju, recimo njihovu sopstvenu divnu prirodnu glatkoc'u, uvek im je prisutna i na dohvatu ruke , blago njima...
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
I mi volimo kad su one glatke, dakle, zasto da se ne potrudimo? I nije neki veliki posao...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
apsolutno se slazem s ovom vescu
i bravo za aureliana
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
jok bre! zensko bi trebalo da je zensko, a musko da je musko...ne kazem da bi muskarci trebalo da se zapuste, ali ne valja ni kad ih ne razlikujemo od zena
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Vala muško i nije muško kada nije maljav (da ne kažem dlakav),jer neznam kako bih se osećao da sam depiliran
|
|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
već nekih 6 meseci se depiliram
|
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
|
Licno mislim da je mnogo lepse bez zbunova dlaka... Srecom nemam problema sa tim i redovno se sredjujem. A te devojke koje vole vukodlake mislim da su zaostale i da pogotovu ne paze o svom telu i higijeni sto se tice dlaka. Trenutno moje misljenje je da muskarci vise paze o svom telu nego devojke jer sve vise srecem po ulicama onako fino popunjene devojke. Da li je to sad u modi ili sta vec?! :S
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
| |
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
| Citat: | | Licno mislim da je mnogo lepse bez zbunova dlaka... Srecom nemam problema sa tim i redovno se sredjujem. A te devojke koje vole vukodlake mislim da su zaostale |
| Citat: | | I mi volimo kad su one glatke, dakle, zasto da se ne potrudimo? I nije neki veliki posao... |
Nisam mislio na Čubaku iz ratova zvezda, nego kažem da idem po kozmetičkim salonima ne pada mi na pamet Sredjivanje se podrazumeva
|
|
| |
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
ja isto mislim da ne triba se zapustit,ja jako vodim računa o svom izgledu al isto triba da se bar malo pripoznaje šta je muško a šta žensko
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|