www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

U modi su glatki momci!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 7:36 pm    Naslov poruke: U modi su glatki momci! Na vrh strane Na dno strane

Ako ste proteklih godina odmor provodili negde u inostranstvu, na plažama ste mogli da primetite dosta mladića koji su pedantno izdepilirani. Priznaćete da se oči jednostavno "lepe" za preplanulo, glatko muško telo, izdefinisane muskulature.

Bez obzira na to što su nekada jedini muškarci koji su se rešavali malja bili sportisti jer im je priroda profesionalnog treninga to i uslovljavala, danas su u modi momci bez dlačica, piše "Glas".

Balkanski temperament još uvek teško prihvata činjenicu da recimo jedan mačo muškarac depilira grudi, ali kozmetički saloni iz dana u dan primaju sve više onih momaka koji to rade iz estetskih razloga.

Ukusi su različiti, razume se, ali šta kažete kada na plaži vidite čoveka koji se sunča, a njegove dlake ispod pazuha se razdele na dva manja "žbuna"? Ne deluje privlačno! Ili recimo momak u kupaćim gaćicama kome gomila dugačkih dlaka viri iz njih što u pravcu butina, što u pravcu stomaka. Užas!

Mnoge devojke vole mladiće koji vode računa o ličnoj higijeni, pa pribegavaju i ovakvim kozmetičkim zahvatima i često se dešava da ih savetuju kada je u pitanju depilacija.

Opet sa druge strane neke dame smatraju da dečko bez dlaka poseduje veliku dozu feminizma, pa beže od takvih glavom bez obzira, što naravno nije tačno u većini slučajeva. I dok su mišljenja podeljena gde god da se okrenete vidite momke bez jedne jedine dlačice.

Uostalom, zašto ne probate da klizite po glatkom frajeru u vreloj ljubavnoj igri, možda ćete promeniti mišljenje!

(MONDO)

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 7:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u modi su i momci sa torbicama... ali fala bogu sto ja nisam moderan... Nebitno, to je sloboda izbora isto kao i estetska hirurgija... razumem kada neko to radi iz zdravstvenih razloga razumem i ovo samo me nervira. trakica, žvakica, kosica a plitki k'o potok

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Datum registracije: 18 Apr 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^ tako je kolega Mr. Green neka im i tašnice i trakice i žvakice... Mr. Green kad im nema pomoći Mr. Green Mr. Green

elem... po meni je ovo stvarno pretrivanje... nekako mi depilacija ne ide uz muške... ali šta znam.. ko voli, nek izvoli... Wink

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mushkarci bez dlaka lakshe dobiju osip bubuljica shto bi meni bilo odvratnije nego dugachki zbunovi ispod pazuha.

Pored toga, u chasovima intime, mislim da zenama je potrebnije da imaju da napipaju shto na svom telu nemaju, recimo njihovu sopstvenu divnu prirodnu glatkoc'u, uvek im je prisutna i na dohvatu ruke Laughing, blago njima... Mr. Green

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I mi volimo kad su one glatke, dakle, zasto da se ne potrudimo? I nije neki veliki posao... Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

apsolutno se slazem s ovom vescu

i bravo za aureliana Wink

" I know the way to fuck them all...."

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jok bre! zensko bi trebalo da je zensko, a musko da je musko...ne kazem da bi muskarci trebalo da se zapuste, ali ne valja ni kad ih ne razlikujemo od zena

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 09, 2008 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vala muško i nije muško kada nije maljav (da ne kažem dlakav),jer neznam kako bih se osećao da sam depiliran

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 09, 2008 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

već nekih 6 meseci se depiliram Laughing

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 09, 2008 7:19 am    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

Licno mislim da je mnogo lepse bez zbunova dlaka... Srecom nemam problema sa tim i redovno se sredjujem. A te devojke koje vole vukodlake mislim da su zaostale i da pogotovu ne paze o svom telu i higijeni sto se tice dlaka. Trenutno moje misljenje je da muskarci vise paze o svom telu nego devojke jer sve vise srecem po ulicama onako fino popunjene devojke. Da li je to sad u modi ili sta vec?! :S

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 09, 2008 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Licno mislim da je mnogo lepse bez zbunova dlaka... Srecom nemam problema sa tim i redovno se sredjujem. A te devojke koje vole vukodlake mislim da su zaostale

Citat:
I mi volimo kad su one glatke, dakle, zasto da se ne potrudimo? I nije neki veliki posao...

Nisam mislio na Čubaku iz ratova zvezda, nego kažem da idem po kozmetičkim salonima ne pada mi na pamet Exclamation Sredjivanje se podrazumeva Wink

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 09, 2008 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja isto mislim da ne triba se zapustit,ja jako vodim računa o svom izgledu al isto triba da se bar malo pripoznaje šta je muško a šta žensko Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> U modi su glatki momci! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon