:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Nepoznati tridesetogodišnji mladić je u nedelju u dva časa ujutru uznemirio stanare ulice Đure Đakovića na Dorćolu, jer je potpuno nag pokušao da vodi ljubav s metalnim stubom!
Zaprepašćeni stanari pozvali su odmah policiju i Hitnu pomoć, koji su, na svu sreću, ubrzo stigli i intervenisali.
" Spavala sam kad me je probudio lavež i režanje mojih pasa, koji su se popeli na prozor. Ustala sam da vidim šta se dešava, otišla do prozora i ostala skamenjena. Prosto nisam mogla da verujem svojim očima. Ugledala sam momka koji je bio potpuno nag i nepomično je ležao na ''pečurci'' autobuske stanice. Posmatrala sam ga u neverici. Imao je negde oko tridesetak godina, bio je veoma lep i izvajan kao grčka statua. Ležao je tako još neko vreme, a onda je ustao i počeo unezvereno da juri i da viče na sav glas", rekla je stanarka iz ulice Đure Đakovića "Kuriru".
Prema njenim rečima, momak je zastao za trenutak i tada se desilo nešto za šta i dalje, kako tvrdi, nije sigurna da je istina!
" Uhvatio se za reklamu koja stoji na stanici i počeo da se trlja uz metalnu šipku kao da hoće da vodi ljubav s njom. To je trajalo nekoliko minuta, a kada se zadovoljio, istrčao je na ulicu i legao nasred kolovoza. Uplašila sam se da može da nastrada i pozvala policiju. Policija i Hitna pomoć ubrzo su stigli i pomerili momka sa ulice. Pošto je i dalje bio go sišla sam i donela mu pantalone. Pomogli su mu da ih obuče i odvezli ga kolima Hitne pomoći", rekla je stanarka zgrade ispred koje se odigravao ovaj bizaran događaj.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | Prema njenim rečima, momak je zastao za trenutak i tada se desilo nešto za šta i dalje, kako tvrdi, nije sigurna da je istina!
" Uhvatio se za reklamu koja stoji na stanici i počeo da se trlja uz metalnu šipku kao da hoće da vodi ljubav s njom. To je trajalo nekoliko minuta, a kada se zadovoljio, istrčao je na ulicu i legao nasred kolovoza. |
Meni ovo nije smešno. Mogu da se kladim da mu je neko strpao "Špansku mušicu" u piće - već sam jednom video tako nešto...
|
|
 |
cool_tixy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Jun 2008 Poruke: 2 Mesto: sabac

|
|
ooooo moj Boze ima debila ima....naopako...
blago ljudima....
[Edit by jecika_84: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
_________________ ima se moze se!!!  |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
|
I ja mislim da tip nije lud nego da mu je netko nešto podvalio.99% sigurna.Te droge čuda rade, nešto neopisivo.Mislim da je to.Dovode ih kod moje stare u bolnicu nakon takvih droga, pa sam svašta vidjela i ja kad sam bila tamo.Nešto nenormalno.
|
|
 |
nanica123 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 28 Maj 2008 Poruke: 84

|
|
|
meni ga je ipak nekako zao..........ili je skroz lud ili mu je neko nesto podmetnuo.........kako god zao mi ga.....
|
|
|
| |
|
 |
Bundevica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 12

|
|
|
" Blago onom ko rano poludi, pa mu život u veselju prođe! "
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Da onog sa automobilima
Mozda decko jednostavno pati od somnobulizma Ali dogadjaj je stvarno bizaran
|
|
|
| |
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
Ma ajde bwe ljudi, sta vam je... kakve crne droge, musice, ludilo...
Decku dosadilo vise da vodi ljubav sa zenskama pa mu se svidela reklama... Kako bwe to niste znali!? :S
hahaha )))
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
| |
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
Izgleda da ovaj ima fetis na reklame. U svakom slucaju zanimljivo za procitati i cuditi se sta se sve radi i pitati se kuda ovaj svijet i ljudi idu
|
|
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Eto, ako nemate šta da po....te vi izađite u 2 ujutru i obavite to sa banderom, reklamom, bilbordom...
|
|
 |
|