www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Devojčici sa krivim zubima zabranjeno da peva
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 6:01 pm    Naslov poruke: Devojčici sa krivim zubima zabranjeno da peva Na vrh strane Na dno strane

Kineski zvaničnici zaduženi za svečano otvaranje Olimpijskih igara u Pekingu priznali su da su devojčici sa prelepim glasom zabranili da se pojavi na stadionu i peva pred publikom na ceremoniji samo zato što je imala krive zube, prenosi "Times online".
Devetogodišnja Lin Miaoke, slatka mala devojčica koja je na dan otvaranja Olimpijade pevala jednu od kineskih revolucionarnih himni „Oda otadžbini”, izabrana je na osnovu svog izgleda, a ne talenta.
Njen osmeh, crvena haljinica i konjski repići osvojili su srca gledalaca širom sveta, ali ona je na svečanom otvaranju samo otvarala usta, dok je glas pozajmila od druge, ne tako lepe devojčice, kojoj je bilo zabranjeno da se pojavi pred publikom.
Zvaničnici su nedavno priznali da je glas koji je odzvanjao kroz novosagrađeni stadion „Ptičje gnezdo” ustvari bio glas sedmogodišnje Jang Peiđi.
Zvaničnici su rekli da iako Jang Peiđi ima anđeoski glas, njeni krivi zubi nisu bili prikladni za ceremoniju koja je morala da pokaže besprekornu kinesku naciju.
„Mala Jang Peiđi nije mogla da se pojavi na stadionu zbog svog izgleda. Morali smo da uzmemo u obzir interes cele nacije”, izjavio je Čen Kigang, muzički direktor ceremonije, u jednom članku koji je postavljen na internet i koji je razbesneo čitaoce širom sveta.

(Blic)

ikica@
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a joj gde ide ovaj svet?pa nije dete krivo sto ima krive zube?zivoteeeee...nemam komentar!

oBelio
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2008

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...spali smo mnogo nisko....celo covecanstvo:(

serbia_989
Schatzi
<b>Schatzi</b>

Godine: 36

Datum registracije: 30 Jul 2008
Mesto: Subotica, Srbija!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma Kina je prejaka, svaka im cast za org OI.

A i ko zna na sta ta mala lici

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro su organizovali otvaranje...ipak ludi kinezi su to Laughing !

A ako ova devojcica stvarno ima takav glas...sta ima veze ako ima krive zube....Nece zube da joj snimaju Rolling Eyes nego nju!!!!

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Komunizam to ti je to.
pokusavaju da prezentuju sliku o nekoj savrsenoj kini a svaki dan izvrsavaju smrtnu kaznu nad preko 1000 ljudi

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

... i opet cu reci kao i uvek do sada .. prokleti kineski zakon Mad ... prosto me vise nerviraju sva ta pravila .. i svi zakoni ..

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 2:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ne znam sto se mediji ne skoncentrisu na to da je olimpijada odlicna i da je sve najbolje moguce organizovano a ne na ovakve sitnice, njihova stvar! njihovi zakoni i njihova zemlja! ja ne znam sto nema vest da je se Milorad Cavic plasirao u polufinale i da je oborio drzavni rekor da skoro celu sekunu umesto ove gluposti... svi znamo da je u kini jos dosta ukorenjen komunizam ali sada su u centru paznje sportska desavanja!!! a i kod njih zakoni i moraju da budu strogi jer ih ima premnogo, nelogicno bi bilo da su im zakoni slabi jer onda nikad nebi mogli da odrze red i mir u drzavi, ipak su to milijardu i trista miliona stanovnika! bolje umesto ovoga da ste stavili vest da je decko vozio babu koja ima 97 godina 2400 kilometra triciklom samo da bi gledala olimpijadu u pekingu!!!

Danny Crane

Poslednja prepravka: milannik1 datum Sre Avg 13, 2008 2:06 am; ukupno izmenjena 1 put

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

milane .. pa zar ovo nije bio deo olimpijade .. tj. otvaranja .. znaci ipak je i to deo olimpijade i ako devojka ima prelep glas trebala je da peva ..

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 2:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to mediji preuvelicavaju, kao da je ta devocica koja je pevala na otvaranju imala losi glas od te sa krivim zubima?

Danny Crane

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisi razumeo .. oni su devojku koja izgleda lepo stavili da samo otvara usta dok je pravoj devojci bilo zabranjeno da izadje na scenu samo zato sto je imala krive zube .. a to da li ta lepa devojka lepo peva ... to niko ne zna .. i verovatno nikad nece otkriti .. ali ta devojka koja ima talenat za pevanje je trebala da izadje na otvaranju ... o tome je rec

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aha, nema veze, i dalje mislim da su u pravu... nebi imalo isti efekat kada bi neka ruzna devojcica prevala tu pesmu i kad svi misle da lepa devojcica peva tu pesmu...

Danny Crane

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Devojčici sa krivim zubima zabranjeno da peva Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon