:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Kineski zvaničnici zaduženi za svečano otvaranje Olimpijskih igara u Pekingu priznali su da su devojčici sa prelepim glasom zabranili da se pojavi na stadionu i peva pred publikom na ceremoniji samo zato što je imala krive zube, prenosi "Times online".
Devetogodišnja Lin Miaoke, slatka mala devojčica koja je na dan otvaranja Olimpijade pevala jednu od kineskih revolucionarnih himni „Oda otadžbini”, izabrana je na osnovu svog izgleda, a ne talenta.
Njen osmeh, crvena haljinica i konjski repići osvojili su srca gledalaca širom sveta, ali ona je na svečanom otvaranju samo otvarala usta, dok je glas pozajmila od druge, ne tako lepe devojčice, kojoj je bilo zabranjeno da se pojavi pred publikom.
Zvaničnici su nedavno priznali da je glas koji je odzvanjao kroz novosagrađeni stadion „Ptičje gnezdo” ustvari bio glas sedmogodišnje Jang Peiđi.
Zvaničnici su rekli da iako Jang Peiđi ima anđeoski glas, njeni krivi zubi nisu bili prikladni za ceremoniju koja je morala da pokaže besprekornu kinesku naciju.
„Mala Jang Peiđi nije mogla da se pojavi na stadionu zbog svog izgleda. Morali smo da uzmemo u obzir interes cele nacije”, izjavio je Čen Kigang, muzički direktor ceremonije, u jednom članku koji je postavljen na internet i koji je razbesneo čitaoce širom sveta.
(Blic)
|
|
 |
ikica@ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Nov 2007 Poruke: 10

|
|
|
a joj gde ide ovaj svet?pa nije dete krivo sto ima krive zube?zivoteeeee...nemam komentar!
|
|
|
| |
|
 |
oBelio Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Maj 2008 Poruke: 1

|
|
|
...spali smo mnogo nisko....celo covecanstvo:(
|
_________________ sds |
|
| |
|
 |
serbia_989 Schatzi

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!

|
|
ma Kina je prejaka, svaka im cast za org OI.
A i ko zna na sta ta mala lici
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Dobro su organizovali otvaranje...ipak ludi kinezi su to !
A ako ova devojcica stvarno ima takav glas...sta ima veze ako ima krive zube....Nece zube da joj snimaju nego nju!!!!
|
|
 |
drone Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
Komunizam to ti je to.
pokusavaju da prezentuju sliku o nekoj savrsenoj kini a svaki dan izvrsavaju smrtnu kaznu nad preko 1000 ljudi
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
... i opet cu reci kao i uvek do sada .. prokleti kineski zakon ... prosto me vise nerviraju sva ta pravila .. i svi zakoni ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
|
ja ne znam sto se mediji ne skoncentrisu na to da je olimpijada odlicna i da je sve najbolje moguce organizovano a ne na ovakve sitnice, njihova stvar! njihovi zakoni i njihova zemlja! ja ne znam sto nema vest da je se Milorad Cavic plasirao u polufinale i da je oborio drzavni rekor da skoro celu sekunu umesto ove gluposti... svi znamo da je u kini jos dosta ukorenjen komunizam ali sada su u centru paznje sportska desavanja!!! a i kod njih zakoni i moraju da budu strogi jer ih ima premnogo, nelogicno bi bilo da su im zakoni slabi jer onda nikad nebi mogli da odrze red i mir u drzavi, ipak su to milijardu i trista miliona stanovnika! bolje umesto ovoga da ste stavili vest da je decko vozio babu koja ima 97 godina 2400 kilometra triciklom samo da bi gledala olimpijadu u pekingu!!!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane
Poslednja prepravka: milannik1 datum Sre Avg 13, 2008 2:06 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |

|

|
|
|
milane .. pa zar ovo nije bio deo olimpijade .. tj. otvaranja .. znaci ipak je i to deo olimpijade i ako devojka ima prelep glas trebala je da peva ..
|
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|

|
|
|
to mediji preuvelicavaju, kao da je ta devocica koja je pevala na otvaranju imala losi glas od te sa krivim zubima?
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |

|

|
|
|
nisi razumeo .. oni su devojku koja izgleda lepo stavili da samo otvara usta dok je pravoj devojci bilo zabranjeno da izadje na scenu samo zato sto je imala krive zube .. a to da li ta lepa devojka lepo peva ... to niko ne zna .. i verovatno nikad nece otkriti .. ali ta devojka koja ima talenat za pevanje je trebala da izadje na otvaranju ... o tome je rec
|
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|

|
|
|
aha, nema veze, i dalje mislim da su u pravu... nebi imalo isti efekat kada bi neka ruzna devojcica prevala tu pesmu i kad svi misle da lepa devojcica peva tu pesmu...
|
Danny Crane |
|
| |
|
 |
|