www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~Kafana/birtija/restoran "Kod domacih"~
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 87, 88, 89, 90  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

Godine: 42

Datum registracije: 12 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ništa od liste Mad Mad

anchica moja slatka Very Happy

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zeko, rekla sam ti vec da nema Miki Mausa i srca Embarassed Laughing Laughing

Anchi, niko ga ne uznemirava ... on se sam uznemiri kad tebe ugleda Mr. Green

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

erilla je napisao/la sledeće:
Vidi ti ove, nista ne kaze kad Tombo mene i lady naziva zmijama Exclamation , a cim ja i lady progovorimo vec ga brani Laughing Mr. Green Mr. Green :

Jesi li videla Eriliceeee Laughing Laughing Laughing sta su frendice kada je ovo Arrow Embarassed u pitanju Mr. Green Laughing Laughing Laughing

"Mazga" Anchi sreco sam je rekao Laughing Laughing Laughing mozemo li ili letimo na prvoj krivini Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Alex ziv si Shocked ja mislila da zovem vatrogasce i hitnu ako su opekotine ozbiljne a ti jos skakuces Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shta da ti kazem patkice, erillice keep me goin' Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green

Cek, cek, nema swculenceta, nema mikija, nema Snoopy-ja...cega onda ima? Shocked Shocked

The tears of a clown make the whole world laugh.

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao Veco sto me nasmeja Laughing Laughing... Gde nadjoste Mazga Rolling Eyes Mr. Green na prvoj krivini nego sta Mr. Green

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif

Kakva je ovo gužva i pometnja u kafani?

Erilla, razočarala si me

Evo povela sam kolegu da sredi stvar Mr. Green

Tombo...i ti si me razočarao Alex...samo te posmatram

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne moze mazga Mad

kad vidim anchicu prođe me neka ofanziva Mr. Green Mr. Green

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hello svima...ja videla da je ovde zurka pa reko da svratim Mr. Green

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

POzz Jejo,,, ovo ti je od Boga dar Laughing Laughing neka si ga dovukla

Tombo, ulepsavas mi dan Very Happy

Pozz Sweet Honey Wink

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zeko, ima nesto toplo Laughing Laughing Mr. Green

Lady, iskreno da ti kazem, iznenadila sam se Mr. Green

Jejo Shocked Shocked ?

Cao Sweet Honey Very Happy

tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pozz sweet honey Wink

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 20, 2008 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmmmm Jejo nije los kolega Laughing Laughing Laughing Vece duso Mr. Green

Anchi on je rekao "Mazga" a mi postujemo sto on kaze posto je "tvoj" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Cao Sweet Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> ~Kafana/birtija/restoran "Kod domacih"~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 87, 88, 89, 90  sledeća
Strana 88 od 90

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon