:: |
Autor |
Poruka |
vladabgd Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487

|
|
greshke u filmovima retko kad primetim. dodushe nisam neki filmofil, odgledam tek tu i tamo po neki film, ali kad gledam pratim film a ne greshke. naravno da neke ochigledne gluposti zapazim.
sama emisija bau bau mi je ok, pronalaze (mislim i pronalaze i skidaju od drugih) neke zanimljive greshke. ali onaj voditelj toliko smara da je to strashno
|
_________________ El Niño |
|
|
|
 |
MaLa_MaJa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 173 Mesto: novi sad

|
|
Emisija je odlichna ,mada ja te filmske greshke nikada ne primecujem ...
|
|
|
|
|
 |
kraguj Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 51

|
|
U Crnoj Gori nisam zapazio tu emisiju...Ipak, secam se dobro filma Boj na Kosovu, gde jedan te isti kaskader, sa izrazitim belegom na licu, gine nekoliko puta sto kao Turchin sto kao Srbin...Pa onda dvojica koji se macuju i smeju jedan drugom, dok se oko ruke jednog od njih sija rucni sat
|
_________________ Najlepsa je stvar pobediti sebe samoga |
|
|
|
 |
MilanRUS Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 19

|
|
el je neko iz vas primetio da u filmu Taxi2 da ona blindirana kola prvo su sa zatamljenim staklima pa nisu ))))
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
sabre je napisao/la sledeće: | Zna li neko neki link gdje bi se mogle naci greske iz filmova? Ako zna neka mi posalje na mejl. |
A koji ti je mejl?
Ja sam inace nailazila na neke slicne sajtove...ali ponovo cu morai da pogledam...
|
|
|
|
|
 |
njakit Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181

|
|
emisija je super,sve greske su ocigledne kad ih vidi neko drugi.ja veoma,veoma retko primetim neku gresku
|
_________________ .!.!.!.!.!.!.!.AAAAAAAAAAAAAAAA.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.! |
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Emisija je za svaku pohvalu!
Nazalost jako kratko traje, ali dok sam bio dole, sam je svakom prilikom gledao. Ja i ne obracam paznju na greske. Nekad ih primetim, ali odma sledeci tren ih zaboravim!
Imam jednog prijatelja, italijan je, on to voli da gleda. Uvek vidi da uzme neki DVD ge ima 'bau-bau's! Voli da analizira to. Da ja obracam paznju na to, ne bi vise uzivao u filmu, tako da to nacisto batalim! 8)
|
|
|
|
|
 |
djukabog Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 93 Mesto: Zrenjanin

|
|
Emisija je OK. Svaka cast ljudima koji imaju strpljenja da pronalaze sve te greske.
|
|
|
|
|
 |
kisjeli kupus Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 19

|
|
emisija nije losa ali je voditelj kreten.stil oblacenja i neke forice na racun greske iz nekog filma su stvarno ...................................
|
_________________ You might be thinking to yourself, did he fire five shots or six? You also have to ask this, Do you feel lucky? Well, do ya punk? |
|
|
|
 |
schtranga Makedonsko devojče

|
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880

|
|
eve uste nekoi greski
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
 |

|

|
|
i uste nekoi
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
|
|
 |
|