www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li vam se svidjaju price....???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
justagirl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 10, 2005 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja volim da procitam, vrlo mi je zanimljivo kako drugi to dozivljavaju, a uzbudjuje me ako neko cita moju pricu, zato sam je i napisala! ne znam na zalost sta drugi misle o njoj!?

ayrtonyu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 31 Maj 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je ok sa pricama.... Nekog uzbudjuje da ih pise, nekoga da zamislja, neko samo cita i u tome uziva.... neko uziva da ih ne cita.... Svako sebe nadje.... Samo nastavite

kao_vino
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 01 Jun 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 11:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[quote="justagirl"]ja volim da procitam, vrlo mi je zanimljivo kako drugi to dozivljavaju, a uzbudjuje me ako neko cita moju pricu, zato sam je i napisala! ne znam na zalost sta drugi misle o njoj!?[/quote]

Svaka cast za pricu,tvoj post me zagolicao da je procitam i moram priznati pre svega da si upravu sto se tice uvoda.

DjSash2k
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 10 Jul 2005
Mesto: Z? /> </td> </tr><!-- FLAGHACK-start --> <tr> <td class=

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heheh meni se svidjaju price, dobre su, nekako me pale Smile))

Pozdrav

vanja_marko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 13, 2005 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strava su

stante
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Maj 2005
Mesto: Subotica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 17, 2005 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne nesto narocito, mada sam do sada procitao 2-3 zanimljive, taman toliko da shvatim kako uticu na ljudi, i zasto ih mnogi vole.

Dostojevski
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 50

Datum registracije: 16 Maj 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

otprilike takve sam čitala u Pan erotici

samir2210
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Villach

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 12, 2005 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolje nego eroticne knjige! Very Happy

2seke
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 02 Jul 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 13, 2005 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da mogu uzbuditi takve price...a tek filmovi Embarassed

Bojan Zajecar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 29 Avg 2005
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 31, 2005 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Price su jako interesantne!!!Dobre su da se ubije dosada!!!Lepo je znati da postoje tako mastoviti ljudi!!! Wink Da interesantne su ali me neuzbudjuju!!!Negde preteruju!! Mr. Green

amirru
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 09 Jul 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 05, 2005 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da , svidjaju se ... hot

Dani Filth
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 21 Avg 2005
Mesto: Born In A Burial Gown (Beograd)

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 05, 2005 4:53 pm    Naslov poruke: Re: Dali vam se svidjaju price.... Na vrh strane Na dno strane

CharmedS je napisao/la sledeće:
Stvarno su super sexi price.Da li vas uzbudjuju?Da li i vi pomislite da se i vama to desi?Uh,al imam pitanja,sta cu,ali....... Rolling Eyes

Begiiiiii tamo, nista bez mesa... [-X

int main ( ) {
cout << "She'd sworn Me vows in fragrant blood..." << endl;
return 0;
}

(\ /)
( . .)
C('')('')

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li vam se svidjaju price....??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 2 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon