www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

debljina
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vezbe i dijeta, najstariji i najbolji nacin za slabljenje. Jos sam pod uticajem emisije koju sam skoro gledala, The Biggest Loser, da ne poverujes kakve transformacije su se desavale ljudima tamo. Ti imas problem samo sa stomakom, a tamo su bili ljudi teski i po 200 kg, pa su se prepolovili za par meseci. Znaci tvoj problem ce definitivno resiti i samo vezbe, bez dijete.

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pod dijetom treba podrazumevati unos normalne kolicine hrane samo u manjim vremenskim razmacima...jedi isto koliko jedes samo cesce i da jedan obrok bude dovoljan za narednih 1-2h i posle opet...

sivigruja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 27 Dec 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bavi se fizickim aktivnostima

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 8:42 am    Naslov poruke: Re: uspeh Na vrh strane Na dno strane

nikbat je napisao/la sledeće:
Za 2 mwseci oslabev 30 kila i nikoj nema pravo da kaze deka nikogas nemoze da oslabne. Treba samo jaka volja

Svaka cast tebi, ako si zaista smrsao/ la 30kg za dva meseca...i btw svi mi imamo prava da kazemo sta mislimo. Ja poznajem nekoliko zena koje su koristile isti preparat u nenormalnim kolicinama i postigle cak i suprotan efekat...ugojile se nekoliko kg...a bukvalno su postovale sve sto pise..posle svakog gutljaja pljuvacke popiti tableticu itd..da ne prebacim sad temu u off topic. Ja sam smrsala nekoliko kg uz iskljucivo cajeve za metabolizam..znaci ne tzv. cajevi za mrsavljenje isl...i smanjena ishrana, izbacila sam odredjene namirnice iz jelovnika, patila za sladoledom itd ali sam smrsala....Jaka volja, to stoji...fizicka aktivnost je svakako veliki + ali ja nemam vremena za ne znam kolike fizicke aktivnosti pa sam e preorijentisala na izmenu jelovnika.Naravno, kad god nadjem priliku uradim poneku vezbu illi vozim tronazer, ali vecina je u ishrani....pre svega sto veci unos vode, to sam ti vec rekla..ja pijem preko 3 litre tecnosti..vecinom je kisela, ali je voda Wink a onda i ostalo koje sam vec navela...Svi ti preparati vecinom imaju jojo efekat...das grdne pare,a vrati ti se stomak nakon prestanka koriscenja...nemoj jesti najmanje 2 sata pred spavanje, izbaci grickalice, slatkise, sokove i isuvise kaloricnu hranu i rezultati ce biti neizbezni Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Dulee_nbg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 26 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imate na netu tablicu osnovnih zivotnih namirnica! Skinite je i znacete koliko koja namirnica ima belancevina, ugljenih hidrata, masti, holesterola, kalorija...itd, tako da cete znati sta smete da jedete, a sta ne!!!! ovo je strana http://www.consumer.org.yu/saveti/hrana/tablice/sastav.htm

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad bas gledam ovu listu i stvarno je sjajna samo me je zbunila kaloricna vrednost jaja..ali u sustini to je to...iz svega ovoga odaberes onu hranu koja je najmanje kaloricna a uklapa se u tvoj ukus, i onda samoj sebi napravis jelovnik kakav tebi najvise odgovara i to je to Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Modesty Blaise
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 19 Mar 2004

portugal.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne treba se previse opterecivati kalorijama. Neke osobe so goje jer im se lepe ugljeni hidrati, druge jer jedu mnogo masno, neke trece jer im je metabolizam spor. Svaki slucaj je poseban, i zato postoje mnogo dijeta koje ne rade za sve.
Imas ljude koji svakog dana smazu 200gr cokolade i mrsvai kao cackalice, dok imas one koji ne okuse slatko a okrugli k'o dugme.

Pravi recept za sve je umerenost. Treba jesti zdravu hranu, i od svega pomalo. Pa ako smo i skloni da budemo buckasti, neka: prihvati samog sebe kakav si Smile

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svi mogu da oslabe, ako hoce Smile Mora covek da promeni nacin jela, da se bavi sportom (jogging, plivanje, fitness). Na zalost mnogi pokusavaju sa dijetama... One pomazu za kratko vreme i onda dolazi do jo-jo efekta. Zato je sigurno bolje da se manje jede i sport Wink

majadim
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2006
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je najbolje resenje fizicka aktivnost,fitnes i manja kolicina hrane,tako se ono sto se u fitnes centru sagori ne nadoknadi potpuno

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 5:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi od metabolizma coveka. Imam drugaricu koja jede kao slon, a mrsava je kao cackalice. Brz metabolizam. Sve sto pojede izbaci.
A neko ima spor, pa mu se i voda lepi Confused

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

Abramovicnebojsa 22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 18 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam za dve nedelje smrsao 5 kg jel to normalno?

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 27, 2006 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Abramovicnebojsa 22 je napisao/la sledeće:
Ja sam za dve nedelje smrsao 5 kg jel to normalno?

Zasto da ne? Sve zavisi od nacina na koji si smrsao, ali nekad je i sasvim dovoljno da izbacis recimo sokove , slatkise iz ishrane na te dve nedelje i bavis se veom fizickom aktivnoscu i smrsaces cak i do 5 kg...e sad to ne moze tako da se nastavi u nedogled jer kako vreme prolazi tako sporije gubis kilograme, ali za pocetak je moguce..i nije nenormalno Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> debljina Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon