:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Lipa moja, iskrene čestitke primi od Vile i Lopova.
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Yep, evo i tebe koleginice na visem tronu. 8) Nije da je nesto mnogo visok, ali je zavidan. Osoba koja je uvek na pravom mestu sa savetom na mestu. Sve najbolje od mene u daljem radu i drzim palceve.
kumche
_______________________________________________________________________________________
Sledi prigodan pokloncic:
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Draga Pinkie,
Sve cestitke na svemu i na ovako velikom uspehu .. ovoliki broj poruka je sigurno veoma zasluzen a pogotovo ako je osoba kao ti ..
Kiss,
Boky
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
pinkie svaka ti čast sam tako veliki pozdrav iz srema i da se još dugo dugo družimo
|
|
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Pinkic :zagrljaj: svaka cast na ovom ne-malom spraticu i trudu koji ulazes da sve funkcionise dobro i na svom mestu...zelim ti da i dalje pises postove u kojima svi mi(ako ne svi bar vecina) uzivamo,da se druzimo i budemo jos dugo na sajtu ovom druzeci se sve vise i vise :zdravica: ziveli
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Puno cestitke i od mene Pinkie, i da nam jos dugo ostajes
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Momci i devojke, sta drugo reci nego hvala svima vama koji kako rekoste iz dana u dan popunjavate cestitkice i oprostajne porukice ( za odlazak sa mesta moderatora) i jednostavno tu ste uz mene i kad sam besna i nervozna i raspolozena i nasmejana, hvala svima vama koji uvek uspete da me oraspolozite i zadrzite tu gde jesam..cifra je najmanje vazna, vazni su(ponavljam po 19 put ) drustvo koje sam ovde stekla i prijateljstva koja sam odrzala toliko vremena...vazni ste svi vi koji me zaista iz dana u dan odusevljavate i nikako ne date da odem odavde i spremim te ispite
Veeeeeeliki poljubac i zagrljaj svima vama..Hvala jos jednom!
:redlips2: :zagrljaj: :drugarcine:
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Djole, znas sve....hvala ti...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
:zagrljaj: blesavice moja :zagrljaj:
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Ja dok se javim i cestitam ti, bice vec 20 000 ali dobro je, nisam zakasnio jos uvek
E pa pinkie nasa draga, zelim da ti cestitam u moje ime i ime moje drage tvojih 19 000 postova i da nam i dalje bude takva kakva jesi i da se i dalje druzis sa nama dugo dugo dugo
Imas veliki kisss od mene i moje dade
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
cestitam pinkie i sve najbolje
|
|
|
|
|
 |
richo Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 105 Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..

|
|
najdraza pinkie...... :crveno:
cestitam ti draga :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon:
|
_________________ hot |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|