www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa Pinkie na 19 spratu !!!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 23, 2006 12:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lipa moja, iskrene čestitke primi od Vile i Lopova.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 23, 2006 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yep, evo i tebe koleginice na visem tronu. 8) Nije da je nesto mnogo visok, ali je zavidan. Osoba koja je uvek na pravom mestu sa savetom na mestu. Sve najbolje od mene u daljem radu i drzim palceve. Very Happy
kumche

_______________________________________________________________________________________

Sledi prigodan pokloncic:

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 23, 2006 5:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Pinkie,

Sve cestitke na svemu i na ovako velikom uspehu .. ovoliki broj poruka je sigurno veoma zasluzen a pogotovo ako je osoba kao ti ..

Kiss,
Boky

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 23, 2006 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie svaka ti čast sam tako veliki pozdrav iz srema i da se još dugo dugo družimo Wink

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 24, 2006 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pinkic :zagrljaj: svaka cast na ovom ne-malom spraticu i trudu koji ulazes da sve funkcionise dobro i na svom mestu...zelim ti da i dalje pises postove u kojima svi mi(ako ne svi bar vecina) uzivamo,da se druzimo i budemo jos dugo na sajtu ovom druzeci se sve vise i vise :zdravica: ziveli

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 9:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene Pinkie, i da nam jos dugo ostajes Wink Mr. Green

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Momci i devojke, sta drugo reci nego hvala svima vama koji kako rekoste iz dana u dan popunjavate cestitkice i oprostajne porukice Laughing ( za odlazak sa mesta moderatora) Embarassed i jednostavno tu ste uz mene i kad sam besna i nervozna i raspolozena i nasmejana, hvala svima vama koji uvek uspete da me oraspolozite i zadrzite tu gde jesam..cifra je najmanje vazna, vazni su(ponavljam po 19 put Embarassed ) drustvo koje sam ovde stekla i prijateljstva koja sam odrzala toliko vremena...vazni ste svi vi koji me zaista iz dana u dan odusevljavate i nikako ne date da odem odavde i spremim te ispite Laughing Laughing Laughing
Veeeeeeliki poljubac i zagrljaj svima vama..Hvala jos jednom!
:redlips2: :zagrljaj: :drugarcine:

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Djole, znas sve....hvala ti...

" I know the way to fuck them all...."

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 8:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:zagrljaj: blesavice moja :zagrljaj:

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja dok se javim i cestitam ti, bice vec 20 000 ali dobro je, nisam zakasnio jos uvek Wink

E pa pinkie nasa draga, zelim da ti cestitam u moje ime i ime moje drage tvojih 19 000 postova i da nam i dalje bude takva kakva jesi i da se i dalje druzis sa nama dugo dugo dugo Smile

Imas veliki kisss od mene i moje dade Smile

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam pinkie i sve najbolje

richo
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najdraza pinkie...... :crveno:

cestitam ti draga :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon: :vezbe: :naklon:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa Pinkie na 19 spratu !!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon