:: |
Autor |
Poruka |
limun001 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 84

|
|
naravno da postoji, samo je malo teze takvo nesto naci kod nas, pokusaj negdje vani
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | DJ Intruder je napisao/la sledeće: | USB HDD nece moci da koristi kao boot hard - bar koliko ja znam. A to Master ili Slave cak i ne postoji za USB jer to ne ide preko ATA magistrale i PATA kabla nego sa USB-a preko USB magistrale. Mislim da to nema veze. | i ja mislim da tio nema veze al devojka pta da zna ...al mislim da je bolje da ga stavi na master zbog elektronike u reku... |
Mislim da se nismo razumeli. Ja sam rekao da mislim da uopste ne postoji Master i Slave za USB HDDove iz prostog razloga sto koliko ja znam Master i Slave postoje samo za ATA uredjaje (SATA i PATA) a za USB ne. Mozda gresim - ako da recite mi
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
DJ Intruder je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | DJ Intruder je napisao/la sledeće: | USB HDD nece moci da koristi kao boot hard - bar koliko ja znam. A to Master ili Slave cak i ne postoji za USB jer to ne ide preko ATA magistrale i PATA kabla nego sa USB-a preko USB magistrale. Mislim da to nema veze. | i ja mislim da tio nema veze al devojka pta da zna ...al mislim da je bolje da ga stavi na master zbog elektronike u reku... |
Mislim da se nismo razumeli. Ja sam rekao da mislim da uopste ne postoji Master i Slave za USB HDDove iz prostog razloga sto koliko ja znam Master i Slave postoje samo za ATA uredjaje (SATA i PATA) a za USB ne. Mozda gresim - ako da recite mi  | da nismo se razumeli ,...
Ja mislim da je ona mislila na poziciju dzampera na HDD-u koji ce stavljati u HDD Rack Bar sam je ja tako razumeo...
A ako uzima USB (sto ovde koliko vidis nije slucaj)onda tu nema nista da se podesava jer se on ponasa isto kao i USB memorija tako da tu nema nikakvih dzampera koji se prebacuju s mastera na slave i obrnuto...
|
|
 |
SLV Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 464

|
|
Da mislila sam na poziciju dzampera na HDD-u koji ce stavljati u HDD Rack
Ok hvala vam na odgovorima
|
_________________ POZDRAV SLV |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
SLV je napisao/la sledeće: | Da mislila sam na poziciju dzampera na HDD-u koji ce stavljati u HDD Rack
Ok hvala vam na odgovorima | np zato smo tu da pomognemo....
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|