:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Sve na stranu-i nepogode (poplave, požari,...), i nevreme, i saobraćajke,...viša sila...ali da ljudi umru od gladi, to je, u današnje vreme, jednostavno jezivo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
|
Ovo je stvarno jako zalosno i ne mogu da verujem da je tako nesto moguce (iako sada vidim da jeste) i niko nije zasluzio da umre na tako surov nacin. Jednostavno nemam vise reci za sve ovo...
|
|
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
huhhh....
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
je sam izmedju tuge i besa
zar od zadnjih traceva o "stars",zadnjih krikova mode odece,mobitela,itd.
niko vise ne cuje krik ocaja????
zar nam komsije trebaju doci traziti pomoc ili milostinju?
on naseg velicanstva ne vidimo nista vise.
egoizam,egocentricnost,individualizam...
sve sami "lepi" nazivi za ruzne rezultate...
ja sam ponosna!!!
kad vidim da mi je komsinica neraspolozena,
pitam je ipak "koji joj je?" pa je pustim da se izjada.
ili jos pozajmim malo para kad joj je kriza
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
mira_sd Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 6 Mesto: Smederevo

|
|
Na zalost ovo nije niti ce biti jedini tragican dogadjaj.s obzirom koliko je ljudi bez posla i koliko ce njih jos ostati.Niko ne zna pravu cifru ljudi koji bukvalno nemaju nista..
Cinjenica da smo se toliko otudjili jedni od drugih da i ne primecujemo sta se desava oko nas zbog briga koje mi imamo.
Isto tako,na zalost,ovo ce ostati jos jedna vest iza nas.
|
|
|
| |
|
 |
zzbabac Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Nov 2006 Poruke: 22

|
|
Pravo pitanje je koliko kod vas ima zaposlenih socijalnih radnika koji redovito primaju svoju placu.
Ovo je primjer rezultata njihovog rada.
|
_________________ Vazno je letjeti! |
|
| |
|
 |
mira_sd Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 6 Mesto: Smederevo

|
|
Koliko socijalnih radnika prima platu kod nas i nije u nekoj vezi s ovom temom jer svakodnevno smo u situaciji da cujemo o novim otpustanjima.
Na zalost kod nas nisu losi socijalni radnici vec Zakon koji regulise socijalna pitanja.
Nadam se, da ce sutra,kad bude proglasenje novog Ustava,neko da se seti koliko u stvari mi nismo bogat narod vec da se provlacimo kroz marginu
|
|
|
| |
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
|
Nije to tragedija, to je javašluk. Ta reč izražava poslednji stadijum katastrofe jednog društva. Ovo je zemlja gde jedan Nebojša Leković( koji je bio oslobodjen fizičkog vaspitanja i kome su svi, onako bucmastom, lupali čvrge u školi, može da bude gesek fk c.z, a pošteni ljudi kao što su to dvoje umiru od galdi). Joj, bolan šta je deveti krug Danteovog pakla u odnosu na ovo naše društvo!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|