:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član

|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

|
|
E draga "susido" čestitam. I hvala na ugodnom druženju i u vremenu provedenom tipkajući.
A evo našla sam ti haljinu koju je nosila Monica..(pošto znam da ti je ona naj), i još je crvena, pa možda tebi dobro posluži za NG!
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
@ slatka_sanerka: hvala na prekrasnom cvijecu i na cestitkama
@ ametist heart: slatkice moja, haljina je divna, a Monica jos divnija, hvala tebi na tipkanju, kao da sam na kavi sa super prijom bit ce toga jos puno, jedva cekam novu rivu da tom mnogospominjanom kavicom proslavimo nove tisuce nasih postova kiss
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Pridružujem se čestitkama, samo napred
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Iskrene čestitke i sa moje strane Samo tako nastavi, i da bude još puno postića, i još više spratića :wav: Sve najbolje :blueflowerface:
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Hvala draga moja, a ti nemoj opet pobjec na duze vrijeme... Forum nije potpun bez srca nekih ljudi
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|