:: |
| Autor |
Poruka |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
I baba zeli da postane avion, ali joj en ide...
Salim se, nek radja, ali jadna ta deca ako ona nastavi da fura ovakav fazon.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
| |
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
jadno dete kome ona bude majka.....licno mislim da je to samo jos jedna nebuloza koju PH "izjavi" da bi digla prasinu oko sebe.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
kako će biti tom djetetu kad naraste, kad mu budu pričali da mu je mama povraćala i seksala se pred cijelim svijetom
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Nadam se da je neko gledao onu epizodu "South parc" sa Paris Hilton. Ta epizoda pocinje tako sto se njen ker upuca u glavu. Nju su predstavili sa poluzatvorenim okom.
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
| Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | | kako će biti tom djetetu kad naraste, kad mu budu pričali da mu je mama povraćala i seksala se pred cijelim svijetom |
Pa, to... O tome mi pričamo, zrela je za generalnu. Kakvu ona kilometražu ima iza sebe, svaka joj čast. Na Mici se poznaju junaci!
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
jadno je to dete
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
PlavaRuzica Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

|
|
pa sad...i severina je...pa je niko ne osudjuje sto oce da bude majka...ili sto bi bila...
ona se nije seksala pred celim svetom, nego se snimala, kao i severina, i to nije bio plan da vidi celi svet...a njih 2 nisu jedine...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | pa sad...i severina je...pa je niko ne osudjuje sto oce da bude majka...ili sto bi bila...
ona se nije seksala pred celim svetom, nego se snimala, kao i severina, i to nije bio plan da vidi celi svet...a njih 2 nisu jedine... |
jesi li sigurna da im nije bio plan da ih vidi cijeli svijet??? Ja bi rekla da itekao jest! Ali i da nije, svejedno, to će dijete znati da je njegovu mamu svatko gledao kako se seksa, kao da je bitno jesu li one to htjele ili ne!
A uostalom, obe su javne osobe i morale su znati da je takav film roba prve klase za medije...
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
PlavaRuzica Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

|
|
|
pa ne znaci da ce samo zbog tog filma, ili zelje da je narod vidi kad se seksa, da bude losa majka?
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | | pa ne znaci da ce samo zbog tog filma, ili zelje da je narod vidi kad se seksa, da bude losa majka? |
možda neće. Ali film ostaje i njeno dijete će to kad tad saznati...
|
|
| |
|
 |
cyberpop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 127 Mesto: Novi Sad

|
|
Nebitno je to shto navodite oko pushtanja tih filmica u javnost...
Jedno je sigurno da ce odrasti bez majcine paznje i ljubavi, kasnije ce je kupovati skupim poklonima i novcem....
|
|
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
jadno to dete...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|