:: |
Autor |
Poruka |
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak

|
|
doktorsrle je napisao/la sledeće: | za te pare mozes kupiti solidnog japanca - hyundai sa malo predjenih kilometara, ekstra su a i kvalitetni za održavanje |
hundaj ti nije japanac
Moze nac civica 96-98 HB 1.4 ili 1.5 Vtec...solidan auto a sto se tice motora nemora se bojat kilometara!
Nissan almeru, toyotu corollu....
|
|
|
|
|
 |
igor0000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2007 Poruke: 86

|
|
Nemoj da se zaleces,za te pare mozes da kupis neki manji auti 2000 god (clio,corsu,fiestu...) to su ipak mladji automobili,jeste BMW kvalitetniji ali je ovo 5-6 god. mladje.
Razmisli dobro!
|
|
|
|
|
 |
g_bmw_m3 Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442

|
|
igor0000 je napisao/la sledeće: | Nemoj da se zaleces,za te pare mozes da kupis neki manji auti 2000 god (clio,corsu,fiestu...) to su ipak mladji automobili,jeste BMW kvalitetniji ali je ovo 5-6 god. mladje.
Razmisli dobro! |
Mislim da je u pravu Igor, bar delimicno... A posebno da napomenem iz licnog zivotnog iskustva ne zaleci se burazeru uopste...polako!
|
|
 |
sarjann Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Mar 2007 Poruke: 19 Mesto: Beograd/Muenchen/

|
|
ako si u srbiju onda clio 1.5 dci 2002. ako si preko onda za te pare uzimas golfa 4 1.6 99. ili 2000. opusteno. Clia mi ima drugar i radi auto-skolu sa njim, ima oko 200000km predjenih a auto kao nov...
Golfa ja vozim, imam gti-a iz 99. i prezadovoljan sam, nagurao sam 150000km bez bilo kakvih problema.. Naravno menjao sam set kvacila i amortizere pre mesec dana ali to je smesno....
|
|
|
|
|
 |
bokiva39 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71

|
|
Moj predlog i definitivno se ne bi pokajao...BMW e36 318 i + Plin..i imas atraktivan auto..ne verujem da je bas mnogo skup za odrzavanje (cima stranac kosta oko 1700 eura) znaci delovi ne mogu biti preskupi...bolje njega nego za te pare gofa3 ...mada dao si predlog i audi 100 c4...smatram da ni to ne bio los izbor uzmes ga u verziji 2.0 i i ubacis gas i ne mislis..registracija ispod 20000 dinara a auto je kao tenk..pa ti sad izbiraj..mani se mladjih konzervi kao sto su punto,fiesta,korsa,.....sve su to krsevi...znaci BMW or AUDI
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Jeste lepo voziti Audi-ja i BMW-a ali...hmm...ipak mislim da su malo skuplji za odrzavanje...
Misljenja su razlicita i ja mislim da je najbolje uzeti nekog Punto-a '98, '99 godiste...Auto je bas fin, ne trosi puno, pouzdan je, nije skup za odrzavanje i popravke...
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
aleksagi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jun 2006 Poruke: 2

|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | Jeste lepo voziti Audi-ja i BMW-a ali...hmm...ipak mislim da su malo skuplji za odrzavanje...
Misljenja su razlicita i ja mislim da je najbolje uzeti nekog Punto-a '98, '99 godiste...Auto je bas fin, ne trosi puno, pouzdan je, nije skup za odrzavanje i popravke... |
Sve to stoji al je kao kanta..tj kao kockica malo veci od yuga..a audi 100 c 4..rekoh ja kao tenk ...mislio sam na velicinu automobila..komfor..udobnost ..na bezbednost....jednostavno sila na putnu kao i BMW e 36 318i a ni audi ni BMW u 2.0i verziji ne trosi vise od 10-12 litara plina normalne voznje.. a moras priznati atraktivnija su obojica od punta iako je punto 5-6 godina mladji...
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Da, u pravu si za sve sto si rekao za ta dva automobila ali ja sam mislio na neku "ekonomicnu" stranu nakon kupovine... (odrzavanje, potrosnja, delovi...i tako to )
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
sarjann Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Mar 2007 Poruke: 19 Mesto: Beograd/Muenchen/

|
|
Nakon svih ovih tekstova napisanih... Nakon svih ovih odgovora... Sta je covek kupio uopste i da li je kupio auto? Bas me interesuje. Da vidim i koga je na kraju ''poslusao'' i sta misli o izboru...
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | Da, u pravu si za sve sto si rekao za ta dva automobila ali ja sam mislio na neku "ekonomicnu" stranu nakon kupovine... (odrzavanje, potrosnja, delovi...i tako to ) |
pa pazi ovako Rile (moj odgovor je pod nickom aleksagi)nije punto bas jeftin za odrzavanje..pogotovu ako ga teras u servis...(primer mog komse:remenica od aleternatora 4970 din )i tako neke sitnice nisu bas jeftine (stradao kompjuter na puntu 1,4 benz 350 eura polovan ) a da kupis kompletnu audi 100 c4 stranca ne moze biti vise od 1200 eura...kazem ti samo nije punto bas tako jeftin za odrzavanje..cak je iz mog ugla gledanja jeftiniji audi ( zivim u Sapcu a Sabac je pun delova) mada ima i na audiju skupih stvari...naravno...jednostavno to je stvar ukusa
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
 |
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55

|
|
tema je odlična šta više fenomenalna, ali mene konkretno interesuje idealni polovnjak do 2000 eura, a da pri tome nije jugo ili neki zastavin auto. najviše bih voleo nekog nemca npr. opela ili golfa.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
daliborvucko je napisao/la sledeće: | tema je odlična šta više fenomenalna, ali mene konkretno interesuje idealni polovnjak do 2000 eura, a da pri tome nije jugo ili neki zastavin auto. najviše bih voleo nekog nemca npr. opela ili golfa. |
Moja preporuka ti je sledeca a to ti govorim kao limar..bezi od Opela...obavezno...Opel je zivi krs,kadet,korsa,vectra..naravno sve do 93' godine,noviji opeli su kvalitetniji)bezi od toga..znaci veliki su krsevi..a pogotovu limarijski...znaci izvarili smo ih nema im broja..pragovi,rubovi,pod...katastrofa kad nam stigne kadet dodje mi da se ubijem... eto toliko sto se tice opelove limarije,a sto se tice motora i mehanike sve je ok!!Moj savet ti je da do 2000 eura kupis Golfa 2 1,6 benzinca..i da ugradis plin..ili da kupis sa ugradjenim plinom..za nase standarde to ti je najbolji i najjeftiniji auto sto se tice odrzavanja..(vozim ga vec 4 godine i mogu ti reci da uopste nije skup sa opravke) a i Limarija im je extra 1000x bolja od Opela...a sto se tice mehanike delovi su dzabaka...kako polovni tako i novi(moj savet su ti polovni delovi..(kvalitetniji su od novih a novi su vecinom turski....naravno novo stavljas sta nemas polovno.........)eto od mene toliko:wink:
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|